0 items € 0,00

Alle internationale staf

Sjaak & Paulina Breen

Suriname

Locatie:

Suriname

Geef
Graag willen wij ons aan u voorstellen. Wij zijn Sjaak en Paulina Breen-Both 34 en 32 jaar. Samen met onze 3 jongens, Jesse (9), Lucas (5) en Ezra (4) wonen we in Middelharnis op het eiland Goeree Overflakkee. Samen hebben we al vele jaren een verlangen naar zendingswerk. Nadat we een presentatie hadden bijgewoond van een MAF echtpaar, is voor het eerst onze aandacht uitgegaan naar deze organisatie. Toch is er daarna nog zo’n 4 jaar overheen gegaan voor we verder konden/durfden. Na deze periode van vragen, worsteling en gebed kwam in het voorjaar van 2017  een doorbraak. Krachtig riep Hij ons, en dat is zo rijk! Dat Hij, de Almachtige omziet naar ons, en kennelijk elders een taak voor ons heeft, onbegrijpelijk!  Op 15 januari zijn we geselecteerd voor de functie ‘base-manager’ bij MAF -Suriname.
Veel stappen hebben we al achter ons, en veel hebben we er nog voor ons. Sommige bekend, andere nog onbekend. Het bemoedigd ons dat God alles tot in detail weet en voorbereid heeft.

Lees hier de eerste nieuwsbrief van familie Breen.

Op de hoogte (3)

12 december 2018 Sjaak & Paulina

Op het moment dat we dit schrijven zijn we alweer bijna aan het einde gekomen van onze periode op de Bijbelschool. Wat is het ontzettend snel gegaan en wat zijn we dankbaar voor de tijd hier!

Lees verder over de ervaringen van de bijbelschool en de laatste voorbereidingen voor vertrek naar Suriname in de nieuwsbrief.