Even voorstellen

Herinner jij je favoriete leraar nog die uw/jouw schooltijd leuk maakte? Of die verpleegkundige in het ziekenhuis die net dat extra praatje maakte? We kennen allemaal die ene persoon die impact had op ons leven. Hoewel het goede soms een druppel op een gloeiende plaat lijkt, geloven wij in díe impact. We kunnen verschil maken. 

Wij zijn Joost, Anke, Joshua en Toby Gerritsen, en wij hopen dat wij deze personen mogen zijn voor de mensen die God op ons pad brengt. Wij willen er voor ze zijn. Door voor of na een vlucht even een praatje met ze te maken. Door het mogelijk te maken dat die ene jongen na een beet van een giftige slang, naar het ziekenhuis kan. We kunnen misschien niet de wereld veranderen, maar wel impact hebben op het leven van die ene persoon. Een sprankje hoop zijn in moeilijke tijden.

We wonen nu nog op een stukje van een boerderij tussen de weilanden van Zwartebroek, een klein dorpje tussen Barneveld en Nijkerk. Het plan was om hier twee jaar te huren, zodat we konden sparen om een huis te kunnen kopen. Maar wat kunnen dingen anders lopen.

Toen we in 2019 trouwden waren we al eens op bezoek geweest bij zendingswerkers in Albanië. Dit liet ons niet los en we startten onze zoektocht naar Gods plan voor ons leven. Het buitenland bleef trekken en we bezochten wat interessedagen van verschillende organisaties. Na een Interessedag bij MAF was er een klik die we nergens anders vonden en is het balletje gaan rollen. Inmiddels heeft Joost de opleiding tot piloot afgerond.

We hopen in het najaar van 2024 uitgezonden te worden door MAF naar Tsjaad. Wilt u op de hoogte blijven van onze stappen? Schrijft u dan in voor onze nieuwsbrief. Als u vragen heeft kunt u ons bereiken via tft@joostenanke.nl 

Wil je Joost & Anke blijven volgen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.