Even voorstellen

Wij zijn Arco (30), Maricke (33) en Jiska (2 maanden) Modderkolk en we wonen in Wageningen. Hier zijn we terecht gekomen vanwege onze studies (Arco studeerde plantenwetenschappen; Maricke studeerde Earth and Environment) en na het afronden van onze studies (met plezier) blijven hangen. Arco werkt als veredelaar van potgerbera’s en Maricke werkt als bodemkundige in de archeologie. Deze zomer is dus onze prachtige dochter Jiska geboren! We zijn enorm benieuwd naar wie ze is, maar genieten nu al van haar eigenheid (haar eigen geluiden, bewegingen en reacties die we uitlokken).

Arco heeft al van jongs af aan de droom om te vliegen met MAF. Elke keer als er een keuzemoment in zijn leven kwam, kwam de droom om te vliegen ook weer omhoog. Lange tijd leek het vliegen niet haalbaar vanwege de hoge studiekosten. Toen wij trouwden in 2018 besloten we toch de eerste laagdrempelige stap te zetten door naar een open dag van MAF te gaan. Allebei waren we enthousiast geworden door de mooie, eerlijke verhalen over het leven als MAF-piloot of als MAF-vrouw in de bush. Zodoende besloten we vervolgstappen te zetten en te kijken waar het schip zou stranden, en tot op heden blijven deuren opengaan. Deze zomer zijn we door MAF geselecteerd met het oog op uitzending naar buitenland (gepland in 2025).

Het is een enorm avontuur om met ons gezin naar buitenland te verhuizen. Maar we geloven dat dit het absoluut waard is, omdat we graag mensen willen bereiken met hulp en hoop. Door te vliegen voor MAF, maar ook door als gezin een licht te zijn voor onze omgeving en Gods liefde uit te delen.

We zijn enorm dankbaar voor alle betrokkenheid en steun die we de afgelopen jaren hebben ervaren vanuit onze omgeving: in gebed, aanmoedigingen, een luisterend oor, materiele en financiële steun. We zien hierin Gods zorgende hand, en leren in dit proces ook te vertrouwen dat God voor ons zal blijven zorgen, wat er ook komen gaat. Want God is goed!

Wil je Arco & Maricke blijven volgen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.