Even voorstellen

Wij zijn Johan Bals en Martine Bals. Samen met Joas (2011), Salomé (2013) en Gideon (2018) wonen we in het mooie dorpje Oud-Alblas. Begin 2022 zijn we als gezin aangenomen bij Mission Aviation Fellowship om in de nabije toekomst als gezin te worden uitgezonden naar een MAF-programma in het buitenland.

Al langere tijd zijn we bezig met de vraag hoe we op onze manier betekenisvol kunnen zijn in Gods Koninkrijk. Zo’n vier jaar terug hebben we voorzichtig eerste stappen gezet en ons georiënteerd op een eventuele missie in de zending. Johan heeft in zijn jonge jaren zweefvliegen als hobby uitgeoefend en o.a. door deze voorliefde kwamen we uit bij MAF. We vinden het bijzonder hoe de Heere tot nu toe alles heeft geleid.

Komende tijd zullen we ons gaan richten op een uitzending naar het buitenland, onder meer door het volgen van een bijbelschool en het vormen van een thuisfrontcommissie. Daarnaast zal Johan verder gaan met zijn vliegopleiding.
We zijn dankbaar voor alle liefde en steun die we van velen mogen ontvangen en we hopen dat we genoeg supporters kunnen verzamelen om deze uitzending mogelijk te maken.

Inschrijven nieuwsbrief Bals

Acties voor familie Bals

€ 100,-
Nog 23 dagen
€ 83,-
Nog 0 dagen
€ 1.063,-
Nog 0 dagen
€ 970,-
Nog 0 dagen
€ 189,-
Nog 0 dagen