Vacatures in Nederland

.

Werken in Nederland

Op dit moment hebben wij helaas geen openstaande vacatures voor op het kantoor in Teuge. Wel hebben wij open vrijwilligers functies.

Werken als vrijwilliger

 

Facilitair medewerker

Vrijwillige functie, 1 tot 1,5 uur per 6 weken

Om de kosten zo laag mogelijk te houden, is een groep kantoorvrijwilligers actief op het MAF-kantoor in Teuge. De werkzaamheden van Facilitair medewerker zijn het schoonmaken en schoonhouden van het kantoor inclusief werkplekken van MAF in Teuge. Dit doe je samen met enkele andere vrijwilligers.

Bekijk hier de vacature Facilitair medewerker

 

Administratief medewerker

Vrijwillige functie, aantal uren in overleg

Ben jij de persoon die MAF een warm hart toedraagt en je een aantal uren per maand op vrijwillige basis voor MAF wil inzetten? Wij hebben twee vacatures openstaan voor Administratief medewerker m/v en Administratief medewerker relatiebeheer. 

Bekijk hier de vacature Administratief medewerker

Bekijk hier de vacature Administratief medewerker relatiebeheer

.

Stuur je sollicitatie naar vacature@maf.nl

Julia van Harten

Human Resources

Telefoon: 055 303 6016

Thamar van den Brink

Human Resources

Telefoon: 055 303 6000

Aanmelden Flywilligersmail

Enkele keren per jaar stuurt MAF de Flywilligersmail uit. In deze nieuwsbrief staan de vacatures voor vrijwiligers. Je kunt zelf kijken of er iets tussen zit wat je leuk vindt en waar je tijd voor hebt. Als je het leuk vindt om te helpen, geef je dan op voor de Flywilligersmail. Je zit nergens aan vast!

Wanneer een vrijwilliger bij MAF een taak aanvaardt gaat de vrijwilliger ermee akkoord dat de taak wordt uitgevoerd volgens de Algemene Voorwaarden Vrijwilligers.

  • Hidden
  • Lees hier ons Privacy statement en Algemene voorwaarden
Uitgezonden worden door MAF?

“Samen hebben we al jaren het verlangen om mensen te helpen die in moeilijke omstandigheden leven, maar vooral ook om ons in te zetten voor de verspreiding van het Evangelie.”