Vacatures in Nederland

Werken in Nederland


HR Relatiebeheerder

32-38 uur per week

Het HR-team binnen MAF draagt zorg voor de selectie, voorbereiding en begeleiding van Internationale Staf, uitgezonden werkers. Rondom de Internationale Staf staan Thuisfrontteams die zorgen voor sociaal-pastorale en financiële steun. Voor het begeleiden van deze waardevolle vrijwilligersteams zoeken we een nieuwe collega.

Bekijk hier de vacature HR Relatiebeheerder


Relatiemanager Kerken & Scholen

32-38 uur per week

MAF zendt mensen naar de meest geïsoleerde gebieden van de wereld om daar hulp en het Evangelie te brengen. Ben je een kei in netwerken, resultaatgericht en heb je een hart voor zending en humanitaire hulp, dan is deze functie iets voor jou.

We willen de relaties met kerkelijke gemeenten en scholen graag verder uitbouwen en nieuwe relaties aangaan. Daarom zijn we op zoek naar een relatiemanager, een echte netwerker!

Bekijk hier de vacature Relatiemanager Kerken & Scholen


Relatiemanager Ondernemers

32-38 uur per week

MAF zendt mensen naar de meest geïsoleerde gebieden van de wereld om daar hulp en het Evangelie te brengen. Ben je een kei in netwerken, resultaatgericht en heb je een hart voor zending en humanitaire hulp, dan is deze functie iets voor jou.

We willen de relaties met onze ondernemers graag uitbouwen en nieuwe relaties aangaan. Daarom zijn we op zoek naar een relatiemanager.

Bekijk hier de vacature Relatiemanager Ondernemers


Medewerker Evenementeam

32-38 uur per week – flexibel hoog/laagseizoen

MAF zendt mensen naar de meest geïsoleerde gebieden van de wereld om daar hulp en het Evangelie te brengen.

Wil je daaraan bijdragen met jouw professie en in eigen land?
MAF zoekt ter uitbreiding van het evenemententeam een enthousiaste medewerker.

Bekijk hier de vacature Medewerker Evenemententeam

Werken als Flywilliger


Facilitair medewerker

Vrijwillige functie, 1 tot 1,5 uur per 6 weken

Om de kosten zo laag mogelijk te houden, is een groep kantoorvrijwilligers actief op het MAF-kantoor in Teuge. De werkzaamheden van Facilitair medewerker zijn het schoonmaken en schoonhouden van het kantoor inclusief werkplekken van MAF in Teuge. Dit doe je samen met enkele andere vrijwilligers.

Bekijk hier de vacature Facilitair medewerker

.

Benieuwd wat jij als Flywilliger allemaal kan doen?

Enkele keren per jaar stuurt MAF de Flywilligersmail uit. In deze nieuwsbrief staan de vacatures voor vrijwiligers. Je kunt zelf kijken of er iets tussen zit wat je leuk vindt en waar je tijd voor hebt. Als je het leuk vindt om te helpen, geef je dan op voor de Flywilligersmail. Je zit nergens aan vast!

Wanneer een vrijwilliger bij MAF een taak aanvaardt gaat de vrijwilliger ermee akkoord dat de taak wordt uitgevoerd volgens de Algemene Voorwaarden Vrijwilligers.

  • Lijkt het je leuk om te helpen? Geef je op voor de Flywilligersmail

  • Hidden
  • Door op aanmelden te klikken ga je akkoord met de Privacy statement en Algemene voorwaarden van MAF Nederland
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Uitgezonden worden door MAF?

“Samen hebben we al jaren het verlangen om mensen te helpen die in moeilijke omstandigheden leven, maar vooral ook om ons in te zetten voor de verspreiding van het Evangelie.”