Vacatures in Nederland

Werken in Nederland

 

 

We waarderen jouw interesse in werken bij MAF Nederland!

Helaas zijn er op dit moment geen open vacatures voor op ons kantoor in Teuge. We raden je aan om onze website en sociale mediakanalen in de gaten te houden voor toekomstige vacatures.

Of ben je geïnteresseerd in werken in het buitenland met MAF? Hier vind je meer informatie. Ontdek of werken bij MAF wat voor jou is en misschien wel: jouw Next Destination!

Werken als Flywilliger


Facilitair medewerker

Vrijwillige functie, 1 tot 1,5 uur per 6 weken

Om de kosten zo laag mogelijk te houden, is een groep kantoorvrijwilligers actief op het MAF-kantoor in Teuge. De werkzaamheden van Facilitair medewerker zijn het schoonmaken en schoonhouden van het kantoor inclusief werkplekken van MAF in Teuge. Dit doe je samen met enkele andere vrijwilligers.

Bekijk hier de vacature Facilitair medewerker

 

 

Ben je benieuwd naar wat je kan doen als Flywilliger?

Schrijf je in voor de Flywilligers nieuwsbrief. Enkele keren per jaar sturen we je de nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief houden we je op de hoogte van alle evenementen bij MAF waar we Flywilligers voor zoeken. Zo kun je zelf kijken of er iets tussen zit wat je leuk vindt en waar je tijd voor hebt.

  • Lijkt het je leuk om te helpen? Geef je op voor de Flywilligersmail

  • Hidden
  • Door op aanmelden te klikken ga je akkoord met de Privacy statement en Algemene voorwaarden van MAF Nederland
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Uitgezonden worden door MAF?

“Samen hebben we al jaren het verlangen om mensen te helpen die in moeilijke omstandigheden leven, maar vooral ook om ons in te zetten voor de verspreiding van het Evangelie.”