Doneren aan een project

Wereldwijd zijn wij met honderden projecten bezig, maar dit zijn onze hoofdprojecten. Wat vind jij belangrijk om aan te geven? Als je geeft aan één van deze projecten gaat het bedrag 100% naar dat doel.
Doormiddel van structureel geven kunnen wij altijd klaar staan om te vliegen als er nood is.

Algemeen rekeningnummer
Naam: Stichting MAF Nederland
IBAN Bankrekeningnummer: NL40ABNA0558345808
BIC: ABNANL2A
RSIN of ANBI: 805245352
Uitleg QR-code

Belastingvoordeel met schenkingsovereenkomst

Wist je dat je meer kunt geven met een schenkingsovereenkomst? Met een schenkingsovereenkomst is de gift 100% aftrekbaar. Lees hier alles over belastingvoordeel.

Nalaten

Jan Zwart was Nederlands eerste MAF-piloot. Nu hij met pensioen is, zet hij zich op een andere manier in voor MAF en heeft hij zich verdiept in de aspecten van nalaten aan een goed doel, zodat hij hierover advies kan geven. Graag komt hij ook bij u langs om te praten over nalaten, waarbij u alle gelegenheid hebt om rustig uw vragen te stellen.

Alternatieven voor de acceptgiro

Vanaf juni 2023 is het niet meer mogelijk te betalen met een acceptgiro. Currence, de eigenaar van de acceptgiro, heeft besloten hiermee te stoppen. Daarom vervangen wij de acceptgiro voor een alternatieve giro.

Doneren aan uitgezonden stafleden

Er zijn tientallen mensen uitgezonden om werk te doen in de meest afgelegen gebieden ter wereld. Piloten, managers, IT-specialisten en vliegtuigtechnici.

Doneren

.