Leven doorgeven met uw nalatenschap

Een vraag…

Wat is de belangrijkste levensles die u van uw ouders of grootouders hebt meegekregen?

Iedereen heeft iets door te geven. De lessen, adviezen of verhalen die we delen, laten zien wat wij belangrijk vinden in het leven. Belangrijk genoeg om te delen met de volgende generatie. Bij MAF geloven wij dat elke generatie de boodschap van Gods Liefde voor de wereld moet horen en dat wij allen geroepen zijn om hieraan bij te dragen. Onze manier is het vliegen. Daarom is heel bewust in 1945 door vier oorlogs-veteranen gekozen voor de missie: ‘Vliegen voor Leven’.

Wat vindt u belangrijk om door te geven in uw leven?

Een antwoord…

Onze nieuwe nalatenbrochure is een hulpmiddel om na te denken over deze belangrijke vraag. Vraag nu onderaan de pagina kosteloos en vrijblijvend de brochure aan. Hierin vindt u getuigenissen over hoe God generatie op generatie gebruikt om Zijn Koninkrijk te bouwen en al vliegend Leven door te geven.

U kunt nadenken of MAF past bij datgene wat u wilt doorgeven in uw leven en met uw nalatenschap. Overal ter wereld wordt Leven door Zijn Naam doorgegeven en daarmee gaan ook wij door, juist daar waar wegen eindigen.

“Het motiveert mij bijzonder om op deze manier mee te kunnen werken aan het ‘handen en voeten’ geven aan de brengers van het Evangelie. Terwijl ik in de schaduw van mijn leven ben, doe ik nog steeds mee om die Boodschap te brengen ‘waar wegen eindigen en waar MAF begint’. Dat blijft voor mij leven, na al die jaren.”
Erven de Vries
Legator

Leven doorgeven: De nalatenschapbrochure van MAF

Dit leest u in de brochure:

 • getuigenissen over Vliegen voor Leven
 • geschiedenis geweven door de jaren heen
 • uitleg over de projecten van MAF
 • legator aan het woord
 • tips en veelgestelde vragen rondom nalaten
 • uw rol in het verhaal
 • ons gebed

“Wij piloten hebben het bijzonder grote voorrecht om in de frontlinie van dit werk te opereren. We zien de directe impact van wat MAF betekent in de levens van de bewoners van het binnenland. En daardoor beseffen we ook als geen ander dat we dit werk met elkaar doen. Sommigen gaan, anderen geven en met elkaar mogen we de handen uitstrekken naar mensen in nood.”

Andy Bijkerk, MAF-pilot en programmamanager MAF Suriname

Doorpraten over nalaten?

Jan Zwart was Nederlands eerste MAF-piloot. Nu hij met pensioen is zet hij zich op een andere manier in voor MAF en heeft hij zich verdiept in de aspecten van nalaten aan een goed doel, zodat hij hierover advies kan geven. Graag komt hij bij u langs om te praten over leven doorgeven via uw nalatenschap zodat u de gelegenheid heeft om rustig alle vragen te stellen.

.

Vragen over nalaten?

Heeft u vragen rondom nalaten of over het opnemen van MAF in uw testament? Dan kunt u contact opnemen met relatiemanager René Pastoor.

.

Jan Zwart

Adviseur Nalaten

Telefoon: 055 303 6000

René Pastoor

Relatiemanager

Telefoon: 055 303 6036

 • Hidden
 • Vraag hier de nalatenschapbrochure ‘Leven doorgeven’ aan • Vul hier uw adres in

 • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met de Algemene voorwaarden en Privacy policy van MAF Nederland
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.