Even voorstellen

Wij zijn Kees en Elsbeth Janse-Evers en samen met onze kinderen Marijne, Joël, Tirzah en Aron, hebben wij 14 jaar in Papoea, Indonesië gewoond. Hier werkte Kees voor MAF als piloot en trainingscaptain. Elsbeth heeft al die jaren homeschooling gegeven aan de kinderen.

Voor het voortgezet onderwijs verbleven Marijne en Joël al een tijdje in Nederland. Het is niet makkelijk om als gezinsleden voor een lange periode gescheiden van elkaar te wonen en daarom zijn wij in 2020 teruggekeerd naar Nederland. Maar Kees blijft werken voor MAF Indonesië. Drie keer per jaar reist hij af naar Indonesië voor (trainings)vluchten in Papoea of Kalimanten en daarnaast werkt hij vanuit Nederland aan zijn overige taken: het bevorderen van veiligheid en kwaliteit binnen de vliegprogramma’s in Indonesië (o.a. door het opzetten van online trainingsmateriaal); het implementeren en communiceren van nieuwe procedures naar piloten en grondpersoneel; plannen, documenteren en evalueren van de halfjaarlijkse training voor piloten en grondpersoneel.

Op deze manier kunnen wij nog steeds een belangrijke bijdrage blijven leveren aan het werk van MAF in Indonesië waar de nood erg hoog is.

Inschrijven nieuwsbrief Janse