Even voorstellen

Wij zijn Kees en Elsbeth Janse-Evers en samen met onze kinderen Marijne, Joël, Tirzah en Aron, hebben wij 14 jaar in Papoea, Indonesië gewoond. Hier werkte Kees voor MAF als piloot en trainingscaptain. Elsbeth heeft al die jaren homeschooling gegeven aan de kinderen.

In verband met de scholing van onze 3 oudste kinderen, zijn wij in 2020 teruggekeerd naar Nederland. Kees bleef werken voor MAF Indonesië. Vier keer per jaar reisde hij af naar Indonesië voor (trainings)vluchten in Papoea of Kalimanten en daarnaast werkte hij vanuit Nederland aan zijn overige taken: het bevorderen van veiligheid en kwaliteit binnen de vliegprogramma’s in Indonesië (o.a. door het opzetten van online trainingsmateriaal); het implementeren en communiceren van nieuwe procedures naar piloten en grondpersoneel; plannen, documenteren en evalueren van de halfjaarlijkse training voor piloten en grondpersoneel. Later werd zijn functie uitgebreid naar International Chief Pilot.

Toch bleef het verlangen om op het veld zelf direct inzetbaar voor MAF te zijn. Bovendien zou dat ten goede komen van de huidige functie van Kees. Samen met onze zoon Aron, zijn wij in februari 2024 opnieuw uitgezonden naar Papoea, Indonesië.

 

 

Wil je Kees & Elsbeth blijven volgen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.