Even voorstellen

Wij zijn Pieter en Klarieke en samen met onze kinderen Amy (2010), Lize en Nora (2012), Juda (2016) en David (2019) wonen we in Oeganda waar wij werken voor MAF. Pieter werkt als piloot en als vlieginstructeur waarbij hij helpt met andere mensen op te leiden en te trainen binnen MAF.

Pieter heeft jaren voor de Luchtmacht gevlogen als piloot en vlieginstructeur en is ook uitgezonden geweest naar Afrika. Daardoor heeft hij ervaring opgedaan die hij nu mag gebruiken binnen MAF.

Wij geloven dat God van alle mensen houdt en alle mensen belangrijk vindt. Daarom voelen wij ons geroepen om dit ook te laten zien aan de mensen die in afgelegen gebieden wonen en waar de nood erg hoog is.

Missie
In Oeganda en de landen er omheen, zoals Zuid-Soedan en Congo, is veel nood op plekken die moeilijk bereikbaar zijn. Veel hulporganisaties zijn daarom afhankelijk van MAF om op hun bestemming te komen.

MAF is een christelijke organisatie die in deze gebieden hulp brengt met vliegtuigen. Ze brengen artsen, medicijnen en voedsel om daarmee de liefde van Jezus te laten zien.

Ga jij mee?
Dit werk voor MAF kunnen wij niet alleen doen. Deel je ons verlangen en wil je meehelpen om dit werk tot stand te brengen? Word dan onderdeel van dit werk door gebed of financiële steun.

Door uw ondersteuning in gebed en met financiële ondersteuning bent ook u onderdeel van dit werk. Wij geloven dat uw betrokkenheid ook tot zegen zal zijn voor u/jou. Wij nemen je graag mee in de gebeurtenissen rondom het bereiken van de mensen in Oeganda. Dit doen wij door het versturen van een nieuwsbrief. Hieronder kun je je aanmelden als je deze nieuwsbrief wilt ontvangen.

Uw betrokkenheid heeft grote betekenis voor ons. Dank u wel!

Wil je Pieter & Klarieke blijven volgen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Acties voor familie Room

€ 7.530,-
Nog 0 dagen
€ 2.171,-
Nog 0 dagen
€ 6.640,21
Nog 0 dagen