Even voorstellen

Wij zijn Theo & Clazien, Kaleb, Judith en Jefta van der Schelling. We woonden tot begin 2021 in Alblasserdam. In november ’17 kregen wij de vraag van MAF Indonesië of we na wilden denken over een uitzending naar Indonesië.

Wij hebben gevast, gebeden en gevraagd of God duidelijk wilde maken of het Zijn weg is dat we naar Indonesië zouden gaan. God heeft bevestigt dat het Zijn weg is, dat wij ons land achter ons laten en onze gaven in gaan zetten in dat deel van Zijn Koninkrijk. Wat een bemoediging!
Na een drukke tijd van voorbereiding en uitstel vanwege Covid-19, zijn wij in januari 2021 uitgezonden naar Indonesië. Na een periode van taalstudie zijn wij in januari 2022 in Papoea aangekomen waar Theo gelijk is begonnen met werken in het TechTeam.

Theo is geen piloot en ook geen monteur, maar ICT-er. Een taak van de ICT-er is te zorgen voor een stabiele omgeving voor computergebruikers, zodat er gecommuniceerd kan worden, contacten onderhouden en het werk op het veld door kan gaan. In Indonesië zijn op ICT-gebied andere uitdagingen dan in Nederland. Zowel internet als stroom vallen geregeld uit. Er moeten dus oplossingen gezocht worden zodat in deze omstandigheden, het werk door kan gaan.

Wil je Theo & Clazien blijven volgen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Acties voor familie van der Schelling

€ 1.555,20
Nog 2 dagen
€ 609,80
Nog 0 dagen
€ 2.345,-
Nog 0 dagen
€ 619,-
Nog 0 dagen
€ 39.040,-
Nog 0 dagen
€ 2.119,58
Nog 0 dagen