Onze projecten

Wat vind jij belangrijk?

Wereldwijd zijn wij met honderden projecten bezig, maar dit zijn onze hoofdprojecten. Wat vind jij belangrijk om aan te geven? Als je geeft aan één van deze projecten gaat het bedrag 100% naar dat doel.

Medische hulp

Jij belt 112, maar in 26 landen bellen ze MAF! Elk jaar krijgen we meer dan 2.000 telefoontjes voor een ambulancevlucht. Daarnaast vliegen we regelmatig artsen voor mobiele klinieken naar afgelegen plekken waar ze consulten en kleine behandelingen uitvoeren.

Lees hier meer over het project:

Ambulancevluchten 

Mobiele medische klinieken

Brandstof om de vliegtuigen in de lucht te houden

.

Zending en evangelisatie

Er is honger naar het Woord van God. Voor mensen in afgelegen gebieden is het moeilijk en erg kostbaar om aan Bijbels te komen. Zij sparen geld om na verloop van tijd een (audio-)Bijbel te kunnen kopen!

Lees hier meer over het project:

Zending in de meest afgelegen gebieden 

.

Ontwikkelingshulp

Over de hele wereld zijn steden en dorpen afhankelijk van MAF-vliegtuigen om hun gemeenschappen te laten bloeien. MAF levert onder andere bouwbenodigdheden, voedsel en schoon water. Met materialen steunen we lokale landbouwprojecten, handel en het onderwijs. Deze vluchten zijn een belangrijke schakel om afgelegen gemeenschappen een kans te geven om te zorgen dat minder mensen in armoede leven.

Lees hier meer over het project:

Ontwikkelingshulp 

.

Noodhulp bij rampen

Noodhulp is hulp aan slachtoffers van gewapende conflicten of natuurrampen. MAF is bij een ramp vaak als één van de eerste organisaties ter plaatse om de situatie in kaart te brengen en hulp te brengen.

Lees hier meer over het project:

Noodhulp

Ga jij het avontuur aan en kom je werken voor MAF?

Dit is werken bij MAF