Even voorstellen

Wij zijn Nico en Arja Timmerman. Samen met onze kinderen Lotte, Anna en Timo woonden we tot voor kort in Elburg. Sinds we elkaar kennen hebben we een diep verlangen om ons in te zetten voor mensen in nood. Het raakt ons dat er mensen zijn die sterven omdat ze simpelweg niet op tijd bij een ziekenhuis kunnen komen. Het is de missie van MAF om de on-bereikten te bereiken met hulp en het evangelie. Dit is de reden dat we wij enthousiast zijn over MAF en daar al een aantal jaren met veel enthousiasme voor hebben gewerkt vanuit Nederland.

Na een aantal jaren bij MAF betrokken te zijn bleek er, na gesprekken met MAF, grote behoefte te zijn aan IT’ers in Papoea. We hebben met verschillende mensen hierover gepraat en waren verrast door de mooie match die dit zou kunnen zijn. Enerzijds door de vraag aan iemand met kennis van Wingman, maar ook omdat er een grote behoefte bleek te zijn aan iemand met elektrotechnische kennis, onder meer voor de installatie van zonnepanelen. Hier komt Nico zijn vooropleiding Elektrotechniek dus goed van pas. We kregen steeds meer de overtuiging dat we dit mochten gaan doen en we zijn dankbaar dat God ons hierin geleid heeft.

Na de laatste trainingen in Amerika zijn wij eind september 2021 naar Indonesië vertrokken waar wij eerst taalstudie volgen. Samen hopen we mooie contacten op te bouwen met de lokale bevolking. We bidden dat we in dit contact iets kunnen laten zien van de Hoop die in ons is.

Lees hier onze eerste nieuwsbrief.

Inschrijven nieuwsbrief Timmerman