Even voorstellen

We hoeven niet ver weg te gaan om te beseffen dat deze wereld lijdt en veel liefde en hulp nodig heeft. God heeft die liefde en hulp in overvloed en wil mensen gebruiken om dit uit te delen. Iedereen verdient immers toegang tot basisbehoeften als eten, drinken, gezondheidszorg, onderwijs en veiligheid!

Wij zijn Jelle en Mirjam, Dylann (2019) en Lize (2021) Hardenbol. Als gezin zijn wij in voorbereiding op een uitzending voor MAF. In een vooralsnog onbekend land zal Jelle gaan werken als piloot. Mirjam heeft als docent en musicus veel creativiteit om in het buitenland aan de slag te gaan, in eigen gezin en daarbuiten als het kan.

Ondanks alle gebrokenheid heeft God een plan met deze wereld en wij verlangen ernaar actief deel te nemen aan Zijn plan. Gezien de liefde voor vliegen Jelle met de paplepel werd ingegoten, was het verlangen om ooit voor MAF te werken er al vroeg. Mede door een langjarig contract bij de Marine bleef het echter lang meer droom dan realiteit. Omdat het verlangen bleef, hebben we in 2019 oriënterende stappen gezet richting MAF. De uitspraak ‘God only steers a moving ship’ sprak ons aan. We gingen dus ‘gewoon aan de slag’ en ervoeren bevestiging doordat er tot nu toe nooit deuren sloten en we steeds praktische zegeningen als ‘knipoog van God’ ontvingen.

Hoewel er nog heel wat voorbereiding nodig is voor de uiteindelijke uitzending, vertrouwen we erop dat God ons geeft wat nodig is en kijken we er naar uit om dit avontuur ook samen met Hem aan te gaan. Volgen en helpen jullie ons in dit avontuur met God?

Wil je Jelle & Mirjam blijven volgen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.