Met elkaar is er €165.000 opgehaald waardoor er 687 ambulancevluchten mogelijk zijn gemaakt!

We zijn overweldigd en dankbaar. We kijken terug op een geweldige Runway Run. Dankzij de inzet van alle deelnemers kunnen rond de 1169 mensen geholpen worden in Papoea-Nieuw-Guinea.

Bekijk de foto’s

Wat?

4 rondes à 2,5 km op de landingsbaan en € 1.000,- sponsorgeld die je ophaalt

Waar?

Landingsbaan, Teuge International Airport

Wanneer?

22 april 2022, om 20:30 uur start het programma

Deelnemers hebben rond de 10 kilometer afgelegd en €1.000 opgehaald! Hiermee kan MAF weer vliegen voor ambulancevluchten in Papoea-Nieuw-Guinea

Steun een deelnemer!

Waar rennen we voor?

Wist je dat: acht op de tien bewoners van Papoea-Nieuw-Guinea afgesneden leeft van de buitenwereld? Onoverkomelijke bergketens en ondoordringbare jungles liggen tussen hun dorpen en de steden. Als zich een medisch noodgeval voordoet, hoe kom je dan bij een ziekenhuis? Dagen lopen met een zelfgemaakte brandcard op de schouders. De dorpsbewoners lopen waar geen wegen zijn en proberen zich met machetes een weg te banen door de jungle. Op hun schouders de last van het gewicht van de gewonde en de verantwoordelijkheid voor zijn leven. Zullen zij het redden? 

Daar! Het zachte, steeds hardere geronk van een motor: Hoog boven de boomtoppen, ergens aan de horizon zien ze het MAF-vliegtuig! 

Situaties die zich dagelijks afspelen in Papoea-Nieuw-Guinea! Met de Runway Run sponsorloop maken we samen 500 ambulancevluchten mogelijk. Lopen op een landingsbaan zodat een ander kan vliegen, als hij niet meer kan lopen.