0 items € 0,00

Alle internationale staf

Marijn & Noortje Goud

Angola

Locatie:

Angola

Postadres:

CP50
Lubango
Angola

Geef
 

  www.marijnennoortje.nl

 

  /marijnennoortje

 
Wij, Marijn en Noortje Goud-Witteveen, en onze kinderen Judah en Salomé, zetten ons sinds april 2014 in, voor Mission Aviation Fellowship (MAF) in Angola.

Ons gezamenlijk verlangen is om op een praktische en persoonlijke manier Gods liefde aan de mensen te laten zien.

Dit betekent voor Marijn als piloot/monteur, bijvoorbeeld het uitvoeren van medische evacuaties en het ondersteunen van zendings- en ontwikkelingshulp.
Noortje als lerares, zet haar ervaring in om kinderen te helpen daar waar het nodig is en ook geeft ze Judah en Salomé homeschooling.

Landmijnen

15 april 2019 Marijn & Noortje

Doordat ik, Marijn, nu met de Caravan vlieg, heb ik andere groepen aan boord dan voorheen in het kleinere vliegtuig. Zo vloog ik in Februari een team van The Halo Trust en de Amerikaanse Ambassade. The Halo Trust is een NGO die al jaren landmijnen uit de oorlog opruimt.
Ondanks dat ik al veel gehoord en gezien had over mijnenvelden, is het toch nog wel even iets anders om door een actief mijnenveld te lopen. De werkers (lokale Angolese helden) zitten op hun knieën en checken centimeter voor centimeter. Omdat veel van de gebieden bebost zijn controleert een werker ongeveer 30 vierkante meter per dag. Een tergend langzaam proces.

Lees verder in de nieuwsbrief.

Onze kinderen vertellen wat we zoal in Angola doen

 

 
Dr. Tim Kubacki verteld over zijn werk en hoe MAF Angola dit mede mogelijk maakt

 

 

Obstetrische Fistulas

Obstetrische Fistulas is een groeiend probleem. Samen met verschillende andere organisaties zorgt MAF dat de dames weer terug kunnen keren naar hun familie. Dit filmpje vertelt wat een fistula is en hoe dit te voorkomen valt.
 

 
Onze kinderen vertellen wat we in Angola doen (2016)

 

 
100 jarig bestaan van de protestantse kerk

Korte impressie van het 100 jarig bestaan van de protestantse kerk in Angola. Er waren ruim 13000 mensen aan het kamperen.