0 items € 0,00

Alle internationale staf

Marijn & Noortje Goud

Angola

Locatie:

Angola

Postadres:

CP50
Lubango
Angola

Geef
 

  www.marijnennoortje.nl

 

  /marijnennoortje

 

acties voor deze stafwerker:

Wij, Marijn en Noortje Goud-Witteveen, en onze kinderen Judah en Salomé, zetten ons sinds april 2014 in, voor Mission Aviation Fellowship (MAF) in Angola.

Ons gezamenlijk verlangen is om op een praktische en persoonlijke manier Gods liefde aan de mensen te laten zien.

Dit betekent voor Marijn als piloot/monteur, bijvoorbeeld het uitvoeren van medische evacuaties en het ondersteunen van zendings- en ontwikkelingshulp.
Noortje als lerares, zet haar ervaring in om kinderen te helpen daar waar het nodig is en ook geeft ze Judah en Salomé homeschooling.

Vliegen tijdens corona in Angola

27 juli 2020 Marijn & Noortje

Toen we de laatste nieuwsbrief schreven begonnen de maatregelen als gevolg van Corona net en wisten we nog niet echt wat te schrijven. Sinds maart is er een heleboel veranderd: maar de grenzen zijn nog steeds dicht en het luchtruim blijft gesloten. Gelukkig zijn er nog steeds mogelijkheden voor MAF om te vliegen, maar voor elke vlucht moet apart toestemming gegeven worden. Het duurt minimaal 24 uur voordat deze goedkeuring verleend wordt en in de weekeinden soms nog langer. Soms frustrerend vanwege medische noodgevallen. Maar mooi dat noodzakelijk werk gewoon door kan gaan.

Onze kinderen vertellen wat we zoal in Angola doen

 

 
Dr. Tim Kubacki verteld over zijn werk en hoe MAF Angola dit mede mogelijk maakt

 

 

Obstetrische Fistulas

Obstetrische Fistulas is een groeiend probleem. Samen met verschillende andere organisaties zorgt MAF dat de dames weer terug kunnen keren naar hun familie. Dit filmpje vertelt wat een fistula is en hoe dit te voorkomen valt.
 

 
Onze kinderen vertellen wat we in Angola doen (2016)

 

 
100 jarig bestaan van de protestantse kerk

Korte impressie van het 100 jarig bestaan van de protestantse kerk in Angola. Er waren ruim 13000 mensen aan het kamperen.