0 items € 0,00

Alle internationale staf

Marijn & Noortje Goud

Angola

Locatie:

Angola

Postadres:

CP50
Lubango
Angola

Geef
 

  www.marijnennoortje.nl

 

  /marijnennoortje

 

acties voor deze stafwerker:

Wij, Marijn en Noortje Goud-Witteveen, en onze kinderen Judah en Salomé, zetten ons sinds april 2014 in, voor Mission Aviation Fellowship (MAF) in Angola.

Ons gezamenlijk verlangen is om op een praktische en persoonlijke manier Gods liefde aan de mensen te laten zien.

Dit betekent voor Marijn als piloot/monteur, bijvoorbeeld het uitvoeren van medische evacuaties en het ondersteunen van zendings- en ontwikkelingshulp.
Noortje als lerares, zet haar ervaring in om kinderen te helpen daar waar het nodig is en ook geeft ze Judah en Salomé homeschooling.

Prins Harry

21 december 2019 Marijn & Noortje

In september bracht Prins Harry een bezoek aan Angola, waarmee hij net als zijn moeder Diane, aandacht vroeg voor het belang van het opruimen van de overgebleven landmijnen in het land. De Angolese overheid heeft hiervoor (voor het eerst) 60 miljoen dollar beschikbaar gesteld. Het is helaas nog niet toereikend, maar het is een fantastisch begin. 
MAF ondersteunde, zoals gebruikelijk, HALO trust (een ontmijning organisatie) bij het vervoeren van mensen en stond op stand-by in het geval van calamiteiten. De locatie was zeer afgelegen. Marijn had de mogelijkheid om Prins Harry even te spreken en hem te bedanken voor zijn inzet voor HALO Trust en de impact die het heeft op de lokale bevolking. Prins Harry bedankte op zijn beurt MAF voor de ondersteunende rol! 

Lees hier de nieuwsbrief.

Onze kinderen vertellen wat we zoal in Angola doen

 

 
Dr. Tim Kubacki verteld over zijn werk en hoe MAF Angola dit mede mogelijk maakt

 

 

Obstetrische Fistulas

Obstetrische Fistulas is een groeiend probleem. Samen met verschillende andere organisaties zorgt MAF dat de dames weer terug kunnen keren naar hun familie. Dit filmpje vertelt wat een fistula is en hoe dit te voorkomen valt.
 

 
Onze kinderen vertellen wat we in Angola doen (2016)

 

 
100 jarig bestaan van de protestantse kerk

Korte impressie van het 100 jarig bestaan van de protestantse kerk in Angola. Er waren ruim 13000 mensen aan het kamperen.