Kom vliegen tijdens een stap uitje!

Kom gezellig vliegen bij MAF

Met je familie, vrienden, kerk of vereniging. Voor de groepsuitjes hanteren we een minimale grootte van 20 vliegers. MAF ontvangt je in haar hangaar op vliegveld Teuge (Apeldoorn) met een op maat gemaakt programma.

Natuurlijk is het hoogtepunt een rondvlucht, dit is een vast onderdeel van het programma. Het programma is uit te breiden met een lunch of een buffet. Gedurende de dag is er uiteraard voldoende koffie en thee.

Kosten
De kosten van het vaste programma (ontvangst, presentatie en rondvlucht) zijn € 56,50 per persoon. Voor kinderen jonger dan 3 jaar wordt niets in rekening gebracht, mits zij ook geen rondvlucht maken.

Voor lunch, diner of aanvullende diensten worden extra kosten gerekend. Deze kosten kun je opvragen door te mailen naar evenementen@maf.nl.

De uiteindelijke kosten worden berekend naar de werkelijk gemaakte rondvluchten. Indien iemand geen rondvlucht wenst te maken wordt er een korting van €10,- op de totaalprijs gegeven. Om toch iets meer te weten te komen over het werk van MAF ontvangen zij die geen rondvlucht hebben gemaakt het boek ‘MAF. Verhaal van Hoop’.

Weersafhankelijkheid
Vanwege de afhankelijk van het weer kunnen wij niet eerder dan één dag van tevoren aan je doorgeven of de rondvluchten wel of niet doorgaan. Houd hier alvast rekening mee! Wij kunnen desgewenst je voorzien van een alternatief, namelijk een dagje Aviodrome.

Informatie en reserveren

Wil je meer informatie over of reserveren voor een groepsuitje? Neem contact met ons op.

Hessel Loonstra

Evenementen

Telefoon: 055 303 6032

Sandra Priester

Donateursservice

Telefoon: 055 303 6000

Joanne Hertgers

Evenementen

Telefoon: 055 303 6034