Op reis met MAF

Regelmatig gaan ondernemers met MAF op reis om diepgaand kennis te maken met het werk van MAF. Samen met een reisleider van MAF Nederland bezoeken zij een week lang diverse projecten waarbij MAF een cruciale rol speelt met de inzet van haar vliegtuigen.

Het doel van de reis is het werk van MAF met eigen ogen zien, om daarna van harte mee te helpen mooie projecten financieel mogelijk te maken.

Sponsorreizen 2023

Suriname
Eind maart organiseren we een eenmalige reis naar Suriname te met als doel het werven van het ontbrekende bedrag (€100.000) voor de afbouw van de nieuwe hangaar en kantoorruimte in Suriname bijeen te brengen. Voor aanmelden of meer informatie neem contact op via Dick Hovestadt.

Oost-Afrika
Eind oktober hopen we een reis naar Oeganda en Zuid-Soedan te maken. Voor aanmelden of meer informatie neem contact op via Joost Bijl.

De reizen zijn D.V. en onder voorbehoud van voldoende aanmeldingen en de omstandigheden.

Ondernemer die mee op reis was:

“Je snapt het werk van MAF pas écht, als je het zelf hebt gezien!”

Voor meer informatie neem contact op met

Joost Bijl

Relatiemanager MAF Business Club

Telefoon: 055 303 6015

Dick Hovestadt

Relatiemanager Bedrijven

Telefoon: 055 303 6006

“Ik kende het werk van MAF al jaren uit de brochures, de bladen en de verhalen van anderen. Nu ik het met eigen ogen heb gezien, snap ik het pas echt. De MAF maakt met z’n vliegtuigen, piloten en ondersteunend personeel het verschil voor vele mensen op verre, afgelegen plaatsen. En zij verdienen het écht om hierin gesteund te worden.”

“Ik voel bij alle praktische hulp die er gegeven wordt door MAF de geestelijke hulp en afhankelijkheid van God er doorheen schijnen.”