0 items € 0,00

Alle internationale staf

Rembrand & Margreet Rodenburg

Uganda

Locatie:

Uganda

Postadres:

MAF P O Box 1

Kampala
Uganda

Steun dit gezin

  /rodenburgflyer


Verjaardagen:
Rembrand 10 april 
Margreet 2 mei
Thirza 23 juni 2010
Lisa 18 december 2008

acties voor deze stafwerker:

Wij zijn Rembrand Rodenburg en Margreet Rodenburg-Geluk. We hebben twee dochters: Lisa (2008) en Thirza (2010). Vanaf 2013 wonen wij in Oeganda waar Rembrand piloot is voor MAF. Vanuit de thuisbasis Kajjansi vinden veel vluchten plaats naar Noord Oeganda, Zuid-Soedan en Democratische Republiek Congo.

We zijn dankbaar voor het werk dat we hier mogen doen en voor uw interesse en steun die dat mogelijk maakt.

Onze uitzending wordt mede mogelijk gemaakt door ondersteuning van ZGG.

Air Operator Certificate

09 juli 2018 Rembrand & Margreet

Elk jaar wordt MAF Uganda doorgelicht door onderzoekers van de luchtvaartautoriteiten, die kijken of MAF wel voldoet aan de regelgeving. Rembrand is daar als quality manager van binnenuit de organisatie bij betrokken. Het doet goed als je merkt dat het werk van MAF wordt goedgekeurd en we weer een jaar lang toestemming hebben om mensen veilig te vervoeren. De luchtvaartautoriteit krijgt binnenkort zelf een audit van de ICAO (internationale luchtvaartorganisatie) en ze suggereerden dat ze hen door zouden sturen naar MAF als het vliegbedrijf dat de zaken goed op orde heeft. Iets wat in deze regio zeker niet vanzelfsprekend is.

Lees verder in de nieuwsbrief.
De TFC (Thuisfrontcommissie) is een groepje vrijwilligers die tijd en capaciteit ter beschikking stellen om onze missie mogelijk te maken.

Zij ondersteunen ons waar mogelijk met praktische hulp en morele ondersteuning. Ze organiseren acties en verzorgen presentaties en zijn zo de onmisbare spil in het geheel van ondersteuning door onze achterban.

Wilt u ook actie voeren? Een sponsorloop? Ansichtkaarten verkopen? Lessenmarathon? We denken graag met u mee, en helpen met materialen. 

Neem contact op met de TFC via thuisfront@rodenburgflyer.nl


                                      Marinus van Winkelen, Theo Aarnoudse
                Jolanda Rodenburg, Arjan Verweij, Caroline Nout, Rieneke Luiten