0 items € 0,00

Alle internationale staf

Rembrand & Margreet Rodenburg

Uganda

Locatie:

Uganda

Postadres:

c/o MAF P.O. Box 1

Kampala
Uganda

Geef

  /rodenburgflyer


Verjaardagen:
Rembrand 10 april 
Margreet 2 mei
Thirza 23 juni 2010
Lisa 18 december 2008
Wij zijn Rembrand Rodenburg en Margreet Rodenburg-Geluk. We hebben twee dochters: Lisa (2008) en Thirza (2010). Vanaf 2013 wonen wij in Oeganda waar Rembrand piloot is voor MAF. Vanuit de thuisbasis Kajjansi vinden veel vluchten plaats naar Noord Oeganda, Zuid-Soedan en Democratische Republiek Congo.

We zijn dankbaar voor het werk dat we hier mogen doen en voor uw interesse en steun die dat mogelijk maakt.

Onze uitzending wordt mede mogelijk gemaakt door ondersteuning van ZGG.

Vliegveiligheid: natte voeten

09 maart 2020 Rembrand & Margreet

Rembrand heeft er inmiddels alweer de nodige activiteiten rondom veiligheid opzitten in het nieuwe jaar. Een bijzonder (en ook wel wat zorgelijk) punt is het feit dat het water in Lake Victoria (bijna 1,5 keer zo groot als Nederland) erg hoog staat. Waarschijnlijk door de enorme regenval en misschien ook doordat de elektriciteitsdammen in de Nijl niet op volle kracht draaien. Omdat ons vliegveld Kajjansi aan de rand van het meer ligt, hebben we te maken met serieuze wateroverlast.

Lees in de nieuwsbrief o.a. hoe dit momenteel opgelost wordt.
De TFC (Thuisfrontcommissie) is een groepje vrijwilligers die tijd en capaciteit ter beschikking stellen om onze missie mogelijk te maken.

Zij ondersteunen ons waar mogelijk met praktische hulp en morele ondersteuning. Ze organiseren acties en verzorgen presentaties en zijn zo de onmisbare spil in het geheel van ondersteuning door onze achterban.

Wilt u ook actie voeren? Een sponsorloop? Ansichtkaarten verkopen? Lessenmarathon? We denken graag met u mee, en helpen met materialen. 

Neem contact op met de TFC via thuisfront@rodenburgflyer.nl


                                      Marinus van Winkelen, Theo Aarnoudse
                Jolanda Rodenburg, Arjan Verweij, Caroline Nout, Rieneke Luiten