0 items € 0,00

Alle internationale staf

Rembrand & Margreet Rodenburg

Uganda

Locatie:

Uganda

Postadres:

c/o MAF P.O. Box 1

Kampala
Uganda

Geef

  /rodenburgflyer


Verjaardagen:
Rembrand 10 april 
Margreet 2 mei
Thirza 23 juni 2010
Lisa 18 december 2008
Wij zijn Rembrand Rodenburg en Margreet Rodenburg-Geluk. We hebben twee dochters: Lisa (2008) en Thirza (2010). Vanaf 2013 wonen wij in Oeganda waar Rembrand piloot is voor MAF. Vanuit de thuisbasis Kajjansi vinden veel vluchten plaats naar Noord Oeganda, Zuid-Soedan en Democratische Republiek Congo.

We zijn dankbaar voor het werk dat we hier mogen doen en voor uw interesse en steun die dat mogelijk maakt.

Onze uitzending wordt mede mogelijk gemaakt door ondersteuning van ZGG.

Wat te doen bij een 'zwetende' rem

01 oktober 2019 Rembrand & Margreet

Piloten doen altijd een pre-flight check, ook bij grote airliners loopt één van de piloten altijd even een rondje om te checken. Maar wat doe je als je iets vindt waarmee je niet kan vliegen? Dan ben je blij met een team vakmannen en een goed onderdelenbeleid in de hangaar (en dat je het ontdekt terwijl je nog op de thuisbasis bent)! Zo zag Rembrand vorige maand een ‘zwetende’ rem tijdens de inspectieronde: een beetje hydraulische vloeistof was uit de rem gelekt. Op de foto zien we collega Dave bij het wiel zitten met een gereedschapskist om het complete remsysteem van dat wiel te vervangen. Met een vertraging van slechts 25 minuten konden we alsnog vertrekken!

Lees verder in de nieuwsbrief.
De TFC (Thuisfrontcommissie) is een groepje vrijwilligers die tijd en capaciteit ter beschikking stellen om onze missie mogelijk te maken.

Zij ondersteunen ons waar mogelijk met praktische hulp en morele ondersteuning. Ze organiseren acties en verzorgen presentaties en zijn zo de onmisbare spil in het geheel van ondersteuning door onze achterban.

Wilt u ook actie voeren? Een sponsorloop? Ansichtkaarten verkopen? Lessenmarathon? We denken graag met u mee, en helpen met materialen. 

Neem contact op met de TFC via thuisfront@rodenburgflyer.nl


                                      Marinus van Winkelen, Theo Aarnoudse
                Jolanda Rodenburg, Arjan Verweij, Caroline Nout, Rieneke Luiten