0 items € 0,00

Alle internationale staf

Rembrand & Margreet Rodenburg

Kampala, Uganda

Locatie:

Kampala, Uganda

Postadres:

MAF P.O. Box 1

Kampala
Uganda

Steun dit gezin

  /rodenburgflyer


Verjaardagen:
Rembrand 10 april 
Margreet 2 mei
Thirza 23 juni 2010
Lisa 18 december 2008
Wij zijn Rembrand Rodenburg en Margreet Rodenburg-Geluk. We hebben twee dochters: Lisa (2008) en Thirza (2010). Vanaf 2013 wonen wij in Oeganda waar Rembrand piloot is. Vanuit de thuisbasis Kajjansi vinden veel vluchten plaats naar Noord Oeganda, Zuid-Soedan en Democratische republiek Congo.

De kinderen zitten op een engelstalige internationale school, en Margreet is binnen het team van MAF Oeganda housing coördinator. Ook valt ze af en toe in als juf op de school van de kinderen.

We zijn dankbaar voor het werk dat we hier mogen doen voor onze naaste, en dat onze achterban dit mogelijk maakt.

Onze uitzending wordt mede mogelijk gemaakt door ondersteuning van ZGG.

Boodschap van hoop in Zuid Soedan

24 oktober 2016 Rembrand & Margreet

Ik kwam zaterdag terug van een vliegtrip van zes dagen in zinderend Zuid-Soedan. De week ervoor deed mijn collega Dave dezelfde trip (met andere passagiers) naar dezelfde bestemmingen. Lees hier het verslag met prachtige foto's! 

Lees meer
De TFC (Thuisfrontcommissie) is een groepje vrijwilligers die tijd en capaciteit ter beschikking stellen om onze missie mogelijk te maken.

Zij ondersteunen ons waar mogelijk met praktische hulp en morele ondersteuning. Ze organiseren acties en verzorgen presentaties en zijn zo de onmisbare spil in het geheel van ondersteuning door onze achterban.

Wilt u ook actie voeren? Een sponsorloop? Ansichtkaarten verkopen? Lessenmarathon? We denken graag met u mee, en helpen met materialen. 

Neem contact op met de TFC via thuisfront@rodenburgflyer.nl


                                      Marinus van Winkelen, Theo Aarnoudse
                Jolanda Rodenburg, Arjan Verweij, Caroline Nout, Rieneke Luiten