Presentator

Vrijwillige functie, 2-5 keer per jaar

Wat ga je doen?
De presentator geeft boeiende presentaties over het werk van MAF aan groepen op scholen en/of in kerken. Aan de hand van een PowerPoint presentatie en/of korte video’s vertel je het verhaal van MAF. Je wordt aangestuurd door een medewerker van het Evenementen Team.

Je werkt zelfstandig en pro-actief. Je legt voorafgaand aan de presentatie contact met de contactpersoon en geeft na de presentatie een terugkoppeling. Indien er om gevraagd wordt zorg je voor verkoop van promotieartikelen van MAF Nederland.

Wat kan jij goed? 
Je bent goed in staat om een boeiend verhaal aan een groep te vertellen. Je hebt ervaring met presenteren voor groepen en hebt goede communicatieve vaardigheden. Je bent klantgericht en kunt goed samenwerken. Je bent integer, vriendelijk in de omgang en kan goed zelfstandig werken. Je kunt werken met een computer (en presentatie-set waaronder een beamer). 

Wat vragen wij?  
Je bent enthousiast over het zendingswerk van MAF. Je bent flexibel, beschikt over eigen vervoer en bent beschikbaar overdag en/of ‘s avonds. Eventueel kan je gevraagd worden om een presentatie op zondag te geven in een kerk of gemeente. Wij vragen daarnaast van onze vrijwilligers dat ze meelevend lid van een christelijke kerk of gemeente zijn.  

Waarom een vrijwillige functie? 
Door de inzet van vrijwilligers bespaart MAF veel geld. Dit geld kan direct besteed worden aan de missie en doelstelling van MAF. Reiskosten naar de presentaties kunnen worden vergoed.  

In deze rol als vrijwilliger maak je deel uit van een groep van ongeveer 20 gedreven presentators. Minimaal één keer per jaar kom je naar ons kantoor op vliegveld Teuge voor ontmoeting en training. Daarnaast organiseren we één keer per jaar een activiteit voor al onze vrijwilligers die we Flywilligers noemen. 

Ben je geïnteresseerd? 
Stel jezelf alvast voor aan Hessel en Anneke in een e-mail naar vacature@maf.nl . Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Na ontvangst van je e-mail zullen we contact met je opnemen voor een kennismakingsgesprek en een verdere uitleg van werkzaamheden en procedures. 

Aanmelden Flywilligersmail

Enkele keren per jaar stuurt MAF de Flywilligersmail uit. In deze nieuwsbrief staan de vacatures voor vrijwiligers. Je kunt zelf kijken of er iets tussen zit wat je leuk vindt en waar je tijd voor hebt. Als je het leuk vindt om te helpen, geef je dan op voor de Flywilligersmail. Je zit nergens aan vast!

Wanneer een vrijwilliger bij MAF een taak aanvaardt gaat de vrijwilliger ermee akkoord dat de taak wordt uitgevoerd volgens de Algemene Voorwaarden Vrijwilligers.

Inschrijven

  • Hidden
  • Lees hier ons Privacy statement en Algemene voorwaarden