0 items € 0,00

Alle projecten

Brandstof-acties

Tussenstand:

0%
0 77339
Streefbedrag: € 125.000,00

Steun deze actie! Klik op een bedrag.

Anders, nl.

Verkrijgbaar in de webshop
Acties voor dit project:

Hoeveel jerrycans vul jij met brandstof voor MAF?

Met een of meerdere gevulde jerrycans kunnen we zo weer vertrekken voor een ambulancevlucht! We halen dan iemand die ziek of gewond is uit de jungle en brengen hem naar het ziekenhuis. Of we zorgen dat een stam in Zuid-Soedan voor het eerst de Bijbel in hun eigen taal krijgt!
 
We helpen je graag op weg! Kijk hieronder maar eens naar wat voor acties jij kan organiseren voor MAF. Het gespaarde geld kan je natuurlijk in een MAF-jerrycanspaarpotje doen. Zit de jerrycan vol? Maak dan het geld over naar MAF, zodat de piloten weer brandstof kunnen kopen.

voorbeeld acties
 

Brandstof sparen

Spaar met je school, klas, kamp of kinderclub voor brandstof! Hoeveel liter brandstof sparen jullie bij elkaar? Maak het sparen leuk met de brandstofspaarkaarten of spaartonnen en houd de stand bij op de brandstof spaarposter!

 

Spaarkaart 

Spaar 12 stickers (2 liter) op de spaarkaart. Vraag je ouders, familie, buren of vrienden om je te sponsoren of doe kleine klusjes voor hen. Voor elke euro die je spaart mag je een sticker plakken. Met 12 stickers is je spaarkaart vol en kan de piloot 12 liter brandstof tanken.

En weet je wat leuk is? We geven jou ook een cadeautje! Hoe meer volle spaarkaarten, hoe mooier het cadeautje!
 

Spaarton

Spaar met je klas zendingsgeld bij elkaar of verzin leuke acties om geld in te zamelen. Met een vol tonnetje kunnen we al snel 100 kilometer vliegen!

spaarmateriaal aanvragen
 
 

Gastles bij jou op school

Hoe vliegt een vliegtuig? Waar zit de brandstof in een vliegtuig? Wat doet een piloot van MAF in Zuid-Soedan, Oeganda of Australië? Wie vliegt er mee met het vliegtuig? En wat doet MAF met het geld dat gespaard wordt?

 

Ga jij met je klas of school sparen voor MAF? Nodig ons dan gelijk uit voor een gastles! Dan geven wij antwoord op bovenstaande vragen. We laten je foto’s en filmpjes zien van ons werk en geven antwoord op al je vragen!

gastles aanvragen
 

Onze Brandstof producten
Bij MAF verkopen we ook stoere dingen die te maken hebben met brandstof. Wat dacht je bijvoorbeeld van een brandstofsleutelhanger, bidon of een brandstofteam van bouwblokjes? Koop ze in de webshop. Met jouw aankoop maak je ons werk weer mogelijk!

webshop