0 items € 0,00

Alle internationale staf

René & Janneke Don

Australia

Locatie:

Australia

Postadres:

c/o MAF, P.O. Box 2296
Mareeba
QLD 4880
Australia

Geef
Met ons gezin werken wij (René en Janneke Don-Hengsdijk) sinds 2011 voor MAF (Mission Aviation Fellowship). Met onze zonen Noah, Judah en Boaz, woonden en werkten wij 6 jaar in Arnhemland, in Noord-Australië.
In 2018 zijn wij verhuisd naar Mareeba waar de Flight Training Center van MAF Internationaal zich bevind. Daar is René Operationeel Manager. 
Janneke houdt zich momenteel vooral bezig met de zorg voor het gezin.  
Daarnaast proberen wij beiden, in woord en daad, Gods liefde door te geven aan de mensen die om ons heen wonen.
Onze uitzending wordt mede mogelijk gemaakt door ondersteuning van de Gereformeerde Zendings Bond (GZB). 

Werken in Mareeba tijdens Covid-19

02 juni 2020 René & Janneke

Covid-19 heeft de wereld op zijn kop gezet. Ook hier in Australië staat alles stil, al zijn er wel wat meer vrijheden wanneer jullie deze brief lezen. Voor ons betekende dit ook de kinderen thuisscholing geven, op afstand werken, 1,5 meter afstand houden, maar een beperkte hoeveelheid mensen in de winkel en vooral veel thuis blijven. Ondertussen mogen de kinderen weer bijna naar school. Gelukkig is de vliegschool gewoon open kunnen blijven, al zij het met strenge maatregelen in plaats. René heeft voornamelijk vanuit thuis gewerkt. Vergaderingen gingen via internet en de lessen ook. De studenten konden met wat aanpassingen zoals het schoonmaken van de cockpit na elk gebruik, gelukkig wel blijven vliegen.

Lees hier de nieuwsbrief.