0 items € 0,00

Alle internationale staf

René & Janneke Don

Australia

Locatie:

Australia

Postadres:

c/o MAF, P.O. Box 2296
Mareeba
QLD 4880
Australia

Geef
Met ons gezin werken wij (René en Janneke Don-Hengsdijk) sinds 2011 voor MAF (Mission Aviation Fellowship). Met onze zonen Noah, Judah en Boaz, woonden en werkten wij 6 jaar in Arnhem Land, in noord Australië.
In 2018 zijn wij verhuisd naar Mareeba waar de Flight Training Center van MAF Internationaal zich bevind. Daar is René Operationeel Manager. 
Janneke houdt zich momenteel vooral bezig met de zorg voor het gezin.  
Daarnaast proberen wij beiden, in woord en daad, Gods liefde door te geven aan de mensen die om ons heen wonen.
Onze uitzending wordt mede mogelijk gemaakt door ondersteuning van de Gereformeerde Zendings Bond (GZB). 

Vlieginstructeur in Arnhem Land

28 oktober 2019 René & Janneke

De afgelopen twee weken heb ik een van onze instructeurs, Joe, naar Arnhem Land laten gaan. Joe is een ervaren vlieginstructeur, maar heeft beperkte operationele ervaring bij MAF. Hij reisde af naar het MAF programma in Noord-Australië waar wij zes jaar de Aboriginal bevolking hebben gediend. Joe schreef het volgende: "Deze laatste week was een beetje een droom die uitkwam. Ik vlieg twee weken operationeel in Arnhem Land. Begrijp me niet verkeerd. Ik zou mijn werk als vlieginstructeur niet willen opgeven, maar het is heel bijzonder om te zien hoe het is aan de frontlinie en om wat rode aarde aan mijn schoenen te krijgen." De kennis die Joe opdoet komt ten goede aan de vliegopleidingen tezamen met de in totaal 75 jaar MAF ervaring die onze vlieginstructeurs hebben! Het zorgt ook voor een uitwisseling van kennis tussen onze ervaren instructeurs en het team in Arnhem Land.

Meer lezen over bijvoorbeeld studenten uit Papoea-Nieuw-Guinea? Lees dan verder in de nieuwsbrief.