0 items € 0,00

Alle internationale staf

Pieter & Anja van Dijk

Indonesia

Locatie:

Indonesia

Geef

Wij (Pieter en Anja van Dijk-de Jong) zijn met onze kinderen, Tjeerd, Janieke, Harm en Hanne in de zomer van 2007 vanuit Nederland naar Indonesië vertrokken. We hebben daar 10 jaar in Nabire gewoond en gewerkt en daar is zoon Tom in juli 2009 geboren. Begin 2019 zijn wij teruggekeerd naar Nederland i.v.m. de scholing van de kinderen en de komst van onze jongste zoon Yuda. Pieter gaat twee keer per jaar weer voor een maand naar Nabire om zich als piloot in te zetten. En daarnaast werkt hij als vlieginstructeur bij Mission Aviation Training Center in Teuge waar piloten voor MAF worden opgeleid. We willen ons hier als instrumenten van God laten gebruiken om Zijn werk uit te voeren.

Onze uitzending wordt mede mogelijk gemaakt door ondersteuning van Zending Gereformeerde Gemeenten (ZGG). 

Papoea-trip en toekomstplannen

03 juni 2019 Pieter & Anja

''Pieter is op het moment van schrijven weer in Papoea. Er worden vele vlieguren gemaakt voor zending, kerkenwerk, algemeen werk en voor medische vluchten. Er is inmiddels heel veel gebeurd in de afgelopen maanden in Nederland. Samen zullen Pieter en Anja betrokken blijven bij de opleiding van nieuwe zendingspiloten. Mede daarom is Pieter gevraagd om twee keer per jaar één maand in Papoea te blijven vliegen.
 
Wij vragen uw gebed om een visie die we hebben om te mogen gaan zetten in praktijk. In de vorige rondzendbrief gaven wij al aan dat het op dat moment te veel was om verder over uit te wijden. Het is namelijk zo dat wij vanaf ongeveer 2016 zijn gaan denken om op termijn een zendingsgastenhuis te openen in Nederland.''

Lees verder in de nieuwsbrief.