WORD ONDERDEEL VAN EEN NIEUW VLIEGTUIG

Na 32 jaar trouwe dienst van ons
huidige toestel in Madagaskar, is
een nieuw vliegtuig meer dan
nodig. U kunt een belangrijk
onderdeel zijn. Met uw steun
kunnen wij een nieuw toestel
de lucht in sturen om hulp en
het Evangelie te brengen naar
de meest geïsoleerde gebieden
van Madagaskar.

Geef popnagels, een vleugelplaat of binnenband cadeau!

In december wordt uw eindejaarsgift verdubbeld door een ondernemer tot een bedrag van €400.000! Met uw steun kunnen wij een nieuw vliegtuig de lucht in sturen om hulp en het Evangelie te brengen in de meest geïsoleerde gebieden van Madagaskar.

In Madagaskar leeft 70% van de bijna 30 miljoen Malagassiërs onder de armoedegrens. Madagaskar staat al jaren in de top tien armste landen van de wereld en op plek vier als het gaat om ondervoeding. Hulp is dus hard nodig.

Het nieuwe vliegtuig heeft meer laadcapaciteit voor passagiers en vracht, een groter motorvermogen, minder onderhoudskosten en de nieuwste technologie, belangrijk voor het bushvliegen.

Ons werk

Met onze 120 MAF-vliegtuigen vliegen wij wereldwijd om ontwikkelingshulp, noodhulp en medische hulp te bieden in de meest afgelegen en armste gebieden. Het is onze missie om het Evangelie naar de moeilijkst bereikbare gebieden te brengen. MAF Nederland werkt hard om deze doelen te realiseren.

Hierbij is uw steun en de steun van kerken, vrijwilligers, donateurs en mensen die inzamelingsacties organiseren onmisbaar. Dankzij jullie waardevolle bijdrage heeft MAF de mogelijkheid om écht impact te maken op de levens van duizenden mensen die de hulp en Hoop het hardst nodig hebben.

Wij geloven dat het onze verantwoordelijkheid is om iedereen te bereiken met het Evangelie én Gods liefde te brengen waar wegen ophouden. Ons werk reikt van Nederland tot aan de meest afgelegen dorpen op aarde. Het werk van MAF draagt bij aan de verspreiding van het Evangelie. En zo vliegen wij waar wegen eindigen.

.

Uw gebed is nodig, bidt u met ons mee?

Gebedspunten aanvragen