Hoe doet u mee?

Er zijn veel verschillende manieren om van waarde te zijn voor MAF! Als u een vrijwilliger wordt, een spreekbeurt houdt of een actie start helpt u ons om hulp, Evangelie en medische zorg bereikbaar te maken. Ook kinderen, kerken, bedrijven en scholen kunnen ons helpen!

Neem contact op met een van onze medewerkers

Hessel Loonstra

Evenementen

Telefoon: 055 303 6032

Anneke Vermeulen

Donateursservice

Telefoon: 055 303 6003

Joost Bijl

Relatiemanager MAF Business Club

Telefoon: 055 303 6015

Start een actie!

Wil je in actie komen voor MAF? Alleen of met vrienden? Dat kan heel eenvoudig met je eigen actiepagina. Hiermee haal je op je eigen manier geld op. Het is mogelijk om geld in te zamelen voor een uitgezonden staflid, maar ook voor humanitaire hulp, ambulancevluchten, zending of brandstof.

Kerken

Ook als kerk kun je samenwerken met MAF. U kunt collecteren, download daarvoor onze presentatie. Een actie starten met de kerk, club of vereniging. U kunt MAF promoten of simpelweg een gift geven.

wilt u collecteren voor een specifiek project of een spreker uitnodigen, neem dan contact op via h.loonstra@maf.nl.

 

Scholen

Scholen kunnen als klas of als hele school een projectweek doen met het thema Brandstof sparen voor MAF. Kijk ook eens op de kinderpagina voor leuke bouwplaten, kleurplaten en spaarmateriaal.

 

 

Bedrijven

Bedrijven kunnen zich aansluiten bij de Business Club, een vereniging van bedrijven die enthousiast zijn voor MAF. Daarnaast kunnen ze een bedrijfsuitje bij MAF doen of simpelweg een gift geven. Bekijk onze pagina over belastingvoordeel.