Veilig en eenvoudig doneren

MAF heeft een alternatief ontwikkeld voor de acceptgiro.
Vanaf juni 2023 is het niet meer mogelijk te betalen met een acceptgiro. Currence, de eigenaar van de acceptgiro, heeft besloten hiermee te stoppen. Uw gift blijft noodzakelijk voor hulpverlening.

Daarom vervangen wij de acceptgiro voor een alternatieve giro. Wij zetten hierop de verschillende donatiemogelijkheden duidelijk op een rij. Kiest u één van deze methodes dan komt uw gift direct ten goede aan het, in de brief genoemde, project. Hiermee bespaart u MAF op administratieve kosten.

Ook kunt u deze alternatieve girokaart gebruiken als machtiging aan MAF. Hieronder leest u meer over de verschillende opties. Kies de methode die u het prettigst vindt.
Alle aangegeven betaalmogelijkheden zijn veilig en voldoen aan CBF- en ANBI-voorwaarden.

Structureel steunen? Kijk op de donatiepagina voor mogelijkheden.

Internetbankieren

Veel giften worden overgeboekt via internetbankieren. In de veilige digitale omgeving van uw eigen bank kunt u een gift overmaken naar MAF. Als u post van MAF heeft ontvangen vindt u onderaan op de girostrook een 16-cijferig betalingskenmerk. Als u dit betalingskenmerk vermeld bij uw overboeking:

  • Komt uw gift direct en volledig ten goede aan het betreffende project/land/thema.
  • Uw gift wordt automatisch verwerkt, wat ons administratieve handelingen (kosten) bespaart.

Wilt u een (ander) specifiek project, gezin of thema sponsoren? Vermeld dit dan in de omschrijving bij uw overboeking (Bijv. ‘Steunfonds familie Pieters’ of ‘Zending’). Uw gift komt dan 100% ten goede aan dit gekozen doel.

QR

Snel en veilig doneren? Dat gaat het makkelijkste met de iDEAL QR-codes die we in onze post vermelden. Door deze te scannen met uw telefoon kiest u zelf welk bedrag u wilt doneren via de eigen, veilige omgeving van uw bank. Hiermee bespaart u uzelf tijd en MAF op administratieve kosten. Meer over de QR-code vindt u op onze QR-pagina.

Acceptgiro

MAF heeft een alternatief ontwikkeld voor de acceptgiro. Bij de Luchtpost of andere post van MAF blijft u de herkenbare gele strook zien onderaan de brief. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken kunt u deze strook hetzelfde gebruiken als de acceptgiro. Op de achterzijde kunt u invullen hoe u MAF wilt steunen.
Hiermee machtigt u MAF om het bedrag (eenmalig) van uw rekening af te schrijven.

Het enige dat u hoeft te doen is deze giro-strook naar MAF te sturen in een gesloten envelop, zonder postzegel (in plaats van naar de bank).

Hartelijk dank voor uw steun.