0 items € 0,00

Alle internationale staf

Wouter & Marlies Nagel

South Sudan

Locatie:

South Sudan

Postadres:

c/o MAF P.O. Box 21123

Nairobi 00505
Kenya

Geef

acties voor deze stafwerker:

Wij zijn Wouter en Marlies Nagel. Begin 2017 zijn we aan het werk gegaan in Juba, Zuid-Soedan. Wouter werkt als piloot voor MAF en Marlies hoopt met haar verloskundige achtergrond iets te kunnen betekenen voor moeder en kind zorg in het hulpbehoevende Zuid-Soedan. In juli 2018 is onze dochter Mirthe geboren.
Toen we elkaar leerden kennen werd al snel duidelijk dat we beiden een verlangen hadden om onze gaven en talenten op een dienende manier in te zetten. Het werken voor MAF geeft een uiting aan dat verlangen. 
Zuid-Soedan is geen makkelijk land om in te wonen, de burgeroorlog en de hongersnood maakt het leven hier ook wel eens spannend. Toch voelen we ons geroepen om juist in dit arme land iets van Gods liefde te kunnen laten zien.

Home sweet home

12 juli 2019 Wouter & Marlies

“Welkom thuis!” Een veelgehoorde roep bij aankomst in Nederland voor ons verlof. Maar ook bij terugkomst in Juba horen we dit weer. Thuis. Is dat Nederland of Zuid-Soedan? Een vraag die we onszelf al meerdere malen gesteld hebben. We leven in twee totaal verschillende werelden. Aan de ene kant het rijke Nederland met wegwerpluiers en geasfalteerde vijfbaans snelwegen. Aan de andere kant de armoede, honger, oorlog en machteloosheid van Zuid-Soedan. Zou je op meerdere plekken ‘thuis’ kunnen zijn?

Lees in de nieuwsbrief hoe het is om na het verlof weer thuis te zijn in Zuid-Soedan.