0 items € 0,00

Alle internationale staf

Wouter & Marlies Nagel

South Sudan

Locatie:

South Sudan

Postadres:

c/o MAF P.O. Box 21123

Nairobi 00505
Kenya

Geef

acties voor deze stafwerker:

Wij zijn Wouter en Marlies Nagel. Begin 2017 zijn we aan het werk gegaan in Juba, Zuid-Soedan. Wouter werkt als piloot voor MAF en Marlies hoopt met haar verloskundige achtergrond iets te kunnen betekenen voor moeder en kind zorg in het hulpbehoevende Zuid-Soedan. In juli 2018 is onze dochter Mirthe geboren.
Toen we elkaar leerden kennen werd al snel duidelijk dat we beiden een verlangen hadden om onze gaven en talenten op een dienende manier in te zetten. Het werken voor MAF geeft een uiting aan dat verlangen. 
Zuid-Soedan is geen makkelijk land om in te wonen, de burgeroorlog en de hongersnood maakt het leven hier ook wel eens spannend. Toch voelen we ons geroepen om juist in dit arme land iets van Gods liefde te kunnen laten zien.

Dankbaar

12 december 2019 Wouter & Marlies

Moe kom ik thuis. 12 uur geleden stapte ik de deur uit die ik nu weer open doe. 12 uur gevuld met vervelende luchtverkeersleiding, onweer, turbulentie, natte landingsbanen, honderden kilo’s koffers en tassen die ik in en uit moet laden en opdringerige mensen die alle smoesjes uit de kast halen om maar mee te mogen vliegen. Maar ik kom vooral tevreden thuis. Dankbaar voor de 41 mensen die ik vandaag mocht vervoeren. Dankbaar voor de 120 kg medicijnen die ik naar dat veldhospitaaltje kon brengen. Dankbaar voor dat beetje hoop dat ik mocht laten zien voor het land. En vooral dankbaar dat ik dit werk mag doen.

Lees hier de nieuwsbrief.