0 items € 0,00

Alle internationale staf

Wouter & Marlies Nagel

South Sudan

Locatie:

South Sudan

Postadres:

c/o MAF P.O. Box 21123

Nairobi 00505
Kenya

Steun dit gezin

acties voor deze stafwerker:

Wij zijn Wouter en Marlies Nagel. Begin 2017 zijn we aan het werk gegaan in Juba, Zuid-Soedan. Wouter werkt als piloot voor MAF en Marlies hoopt met haar verloskundige achtergrond iets te kunnen betekenen voor moeder en kind zorg in het hulpbehoevende Zuid-Soedan. 
Toen we elkaar leerden kennen werd al snel duidelijk dat we beiden een verlangen hadden om onze gaven en talenten op een dienende manier in te zetten. Het werken voor MAF geeft een uiting aan dat verlangen. 
Zuid-Soedan is geen makkelijk land om in te wonen, de burgeroorlog en de hongersnood maakt het leven hier ook wel eens spannend. Toch voelen we ons geroepen om juist in dit arme land iets van Gods liefde te kunnen laten zien.

'AH to go'...

11 juni 2018 Wouter & Marlies

Ik (Wouter) vlieg naar Kimatong. Een dramatisch gevormde heuvelrug steekt schril af tegen de vlakte. Aan de voet van de heuvels zoekt een kurkdroge rivierbedding zijn weg door het landschap. Tussen de heuvels en de droge bedding verraadt een klein streepje zandkleurig gras een plek om te landen. Als de motor stopt, komen kinderen uit de bosjes gerend en volwassenen volgen niet veel later. De eerder verlaten landingstrip is ineens druk. De meeste kinderen zonder kleren. De volwassenen met stukjes fel gekleurde doeken rond hun lijf en vele versieringen.

Lees het vervolg hier in de nieuwsbrief.