0 items € 0,00

Alle internationale staf

Wouter & Marlies Nagel

South Sudan

Locatie:

South Sudan

Postadres:

c/o MAF P.O. Box 21123

Nairobi 00505
Kenya

Geef

acties voor deze stafwerker:

Wij zijn Wouter en Marlies Nagel. Begin 2017 zijn we aan het werk gegaan in Juba, Zuid-Soedan. Wouter werkt als piloot voor MAF en Marlies hoopt met haar verloskundige achtergrond iets te kunnen betekenen voor moeder en kind zorg in het hulpbehoevende Zuid-Soedan. In juli 2018 is onze dochter Mirthe geboren.
Toen we elkaar leerden kennen werd al snel duidelijk dat we beiden een verlangen hadden om onze gaven en talenten op een dienende manier in te zetten. Het werken voor MAF geeft een uiting aan dat verlangen. 
Zuid-Soedan is geen makkelijk land om in te wonen, de burgeroorlog en de hongersnood maakt het leven hier ook wel eens spannend. Toch voelen we ons geroepen om juist in dit arme land iets van Gods liefde te kunnen laten zien.

Kantoorbaan met uitzicht

26 februari 2019 Wouter & Marlies

Terwijl ik achter de laptop kruip om deze nieuwsbrief te schrijven, werp ik een blik op de babyfoon. Volgens het display is het 29 graden in Mirthe haar kamer en de ochtend is nog niet voorbij. Terwijl in Nederland sneeuwvlokken naar beneden dwarrelen, waait er hier een zanderige, hete wind rond ons huis: Wat een wereld van verschil. Na twee jaar lijkt ons lichaam er aardig aan gewend. En Mirthe? Die krijgt al kippenvel als ik haar uit bad haal op een ‘koele ochtend’ van 25 graden. Ze weet niet anders!

Familie Nagel komt binnenkort op verlof naar Nederland. Zij willen graag u en jullie ontmoeten, bijkletsen en iets vertellen over hun leven en werk in Zuid-Soedan. Daarom wordt er een ontmoetingsdag met een hapje en een drankje georganiseerd op zaterdag 23 maart, van 14.00 tot 17.00 uur op de Dijk, Maassluissedijk 5-7a, Vlaardingen. U mag komen en gaan wanneer u wilt, maar om 14.30 uur en 16.00 uur houden Wouter en Marlies een korte presentatie.

Lees meer in de nieuwsbrief.