0 items € 0,00

Alle internationale staf

Kees & Ilonka Barendse

Uganda

Locatie:

Uganda

Postadres:

MAF P O Box 1

Kampala
Uganda

Steun dit gezin
Met ons gezin werken wij (Kees en Ilonka Barendse-Gerritse) sinds 1997 voor Mission Aviation Fellowship (MAF).Onze kinderen Tom en Inge studeren in Nederland, Lise onze jongste is net klaar met haar middelbare school in Kampala en gaat eerst een tussenjaar doen in Nederland. Kees is in Oeganda verantwoordelijk voor het team van onderhoudsmonteurs dat door middel van inspecties en reparaties de vliegtuigen veilig en betrouwbaar houdt.
Ilonka werkt als HR- manager met de staf in Kenya, Tanzania, Oeganda en Zuid Soedan.
Samen zijn we ook betrokken bij Kampala International Church, Kees is onderdeel van het ‘sound’ team en Ilonka is onderdeel van het worship en gebeds team.
Onze uitzending wordt mede mogelijk gemaakt door ondersteuning van de Stichting Zending en Diaconaat (SZD).
 

Voor alles is een tijd...

01 september 2018 Kees & Ilonka

Onlangs deden we een training met ons team over ‘time keeping’: hoe ga je om met de tijd die je hebt, met de tijd die God ons geeft. Hoe druk kunnen we zijn met van alles en nog wat tegelijk, zonder echt te luisteren naar mensen die bij ons in de buurt zijn, waar we ‘tijd’ mee hebben. Het was voor mezelf ook  goed om er even weer mee bezig te zijn en na te denken over prioriteiten, hoe gebruik ik de kostbare tijd die ik heb op de beste manier?!

Lees verder in hun nieuwsbrief.