0 items € 0,00

Alle internationale staf

Kees & Ilonka Barendse

Uganda

Locatie:

Uganda

Postadres:

MAF P O Box 1

Kampala
Uganda

Geef
Met ons gezin werken wij (Kees en Ilonka Barendse-Gerritse) sinds 1997 voor Mission Aviation Fellowship (MAF). Onze kinderen Tom en Inge studeren in Nederland, Lise onze jongste is net klaar met haar middelbare school in Kampala en doet nu eerst een tussenjaar in Nederland. Kees is in Oeganda verantwoordelijk voor het team van onderhoudsmonteurs dat door middel van inspecties en reparaties de vliegtuigen veilig en betrouwbaar houdt.
Ilonka werkt als HR- manager met de staf in Kenya, Tanzania, Oeganda en Zuid- Soedan.
Samen zijn we ook betrokken bij Kampala International Church, Kees is onderdeel van het geluidsteam en Ilonka is onderdeel van het worship en gebeds team.
Onze uitzending wordt mede mogelijk gemaakt door ondersteuning van de Stichting Zending en Diaconaat (SZD).
 

Drukte in de hangaar

15 januari 2019 Kees & Ilonka

De hangaar staat boordevol, en het is er een gezellige drukke bedoeling momenteel! Deze maand wordt er hard gewerkt aan een van de Caravans die helemaal opgeknapt, gerepareerd en geverfd wordt. Een van onze monteurs is verantwoordelijk voor de buitenkant, een andere doet alle radiowerk en we hebben zelfs een van onze vroegere monteurs uit Canada laten komen voor twee weken, om wat specialistische reparaties te doen. En Kees probeert het allemaal overzichtelijk te houden.

Lees verder in de nieuwsbrief.