0 items € 0,00

Alle internationale staf

Joop & Rianda van Weele

Netherlands

Locatie:

Netherlands

Steun dit gezin

acties voor deze stafwerker:

Wij zijn Joop en Rianda van Weele-van Koeveringe uit Krabbendijke. We hebben 3 jongens: Joas (2013), Tom (2014) en Koen (2018).
In augustus 2016 zijn we door Mission Aviation Fellowship (MAF) Nederland geselecteerd als pilotenechtpaar, en zijn nu in voorbereiding voor uitzending.
Joop is werkzaam bij een vliegtuig onderhoudsbedrijf. Rianda werkt als leerkracht in het basisonderwijs.
Samen willen we onze gaven en talenten in Gods Koninkrijk gebruiken om namens MAF onze medemens in nood tot steun te zijn.
Uitgezonden te worden namens MAF vraagt een grondige voorbereiding. In september 2017 zijn wij voor een half jaar naar een internationale Bijbelschool in Engeland geweest voor geestelijke en praktische toerusting.
Na onze 'Engelse' tijd heeft Joop nog verschillende vliegtechnische opleidingen en trainingen gevolgd voor de benodigde papieren als beroepsvlieger.
Na een laatste vliegtraining in Australië aan het eind van 2018 is het de bedoeling dat wij begin 2019 uitgezonden worden naar Suriname.

Nog vier maanden

24 september 2018 Joop & Rianda

“Eind januari, over vier maanden”, luidt het antwoord op de vraag wanneer we denken te vertrekken. Vier maanden, dat is helemaal niet lang meer. Zeker niet als je kijkt naar de maanden die reeds voorbij zijn. Maar het voelt nog wel verder weg dan vier maanden. Gelukkig maar, want het zou niet goed zijn om daar nu al te veel mee bezig te zijn. Natuurlijk hebben we een planning en moet er nog een hoop gedaan en geregeld worden, maar: stap voor stap. Zo hebben we het vanaf het begin gedaan en dat werkt het best.

Lees verder in de nieuwsbrief.