0 items € 0,00

Alle internationale staf

Joop & Rianda van Weele

Netherlands

Locatie:

Netherlands

Steun dit gezin

acties voor deze stafwerker:

Wij zijn Joop en Rianda van Weele-van Koeveringe uit Krabbendijke. We hebben 2 jongens: Joas (2013) en Tom (2014).
In augustus 2016 zijn we door Mission Aviation Fellowship (MAF) Nederland geselecteerd als pilotenechtpaar, en zijn nu in voorbereiding voor uitzending.
Joop is werkzaam bij een vliegtuig onderhoudsbedrijf. Rianda werkt als leerkracht in het basisonderwijs.
Samen willen we onze gaven en talenten in Gods Koninkrijk gebruiken om namens MAF onze medemens in nood tot steun te zijn.
Uitgezonden te worden namens MAF vraagt een grondige voorbereiding. Sinds september 2017 zijn wij voor een half jaar naar een internationale Bijbelschool in Engeland voor geestelijke en praktische toerusting.
De periode voor onze 'Engelse tijd’ werd vooral gevuld met studeren, vliegervaring opdoen en het opzetten van een gezonde (financiële) basis voor onze periode in Engeland en de uiteindelijke uitzending.
Na onze 'Engelse' tijd moet Joop nog verschillende vliegtechnische opleidingen en trainingen volgen voor de benodigde papieren als beroepsvlieger.

Weer thuis...

11 juni 2018 Joop & Rianda

Weer terug in het Zeeuwse. Beetje vreemd wel om na 7 maanden weer thuis te zijn, maar toch ook weer fijn in ons eigen huisje. Oost West, thuis best zeg maar. We zagen er best een beetje tegenop. Afscheid nemen van mensen die als familie voor ons zijn geworden.

Lees verder in de nieuwsbrief.