0 items € 0,00

Alle internationale staf

Joop & Rianda van Weele

Netherlands

Locatie:

Netherlands

Steun dit gezin

acties voor deze stafwerker:

Wij zijn Joop en Rianda van Weele-van Koeveringe uit Krabbendijke. We hebben 2 jongens: Joas (2013) en Tom (2014).
In augustus 2016 zijn we door Mission Aviation Fellowship (MAF) Nederland geselecteerd als pilotenechtpaar, en zijn nu in voorbereiding voor uitzending.
Joop is werkzaam bij een vliegtuig onderhoudsbedrijf. Rianda werkt als leerkracht in het basisonderwijs.
Samen willen we onze gaven en talenten in Gods Koninkrijk gebruiken om namens MAF onze medemens in nood tot steun te zijn.
Uitgezonden te worden namens MAF vraagt een grondige voorbereiding. Sinds september 2017 zijn wij voor een half jaar naar een internationale Bijbelschool in Engeland voor geestelijke en praktische toerusting.
De periode voor onze 'Engelse tijd’ werd vooral gevuld met studeren, vliegervaring opdoen en het opzetten van een gezonde (financiële) basis voor onze periode in Engeland en de uiteindelijke uitzending.
Na onze 'Engelse' tijd moet Joop nog verschillende vliegtechnische opleidingen en trainingen volgen voor de benodigde papieren als beroepsvlieger.

In de schoolbanken en op pad

06 december 2017 Joop & Rianda

De eerste 2 weken en ook de eerste lessen waren behoorlijk intensief. We moesten wennen aan de andere leefomgeving en taal. Ook doe je veel nieuwe contacten en indrukken op. We hebben beiden iedere dag les, dus we leren veel nieuwe dingen die we ook weer moeten verwerken.
Lees hier verder in hun nieuwsbrief.