0 items € 0,00

Alle internationale staf

Bastiaan & Corina de Waal

South Sudan

Locatie:

South Sudan

Postadres:

MAF Box 21123
00505
Nairobi
Kenya

Geef
Augustus 2009 zijn wij (Bastiaan en Corina de Waal-Wisse), samen met onze kinderen, Rick, Jeroen en Daan vertrokken naar Madagaskar waar Bastiaan gewerkt heeft als Programma Manager voor MAF.
In juli 2012 zijn wij naar Zuid Soedan verhuisd waar Bastiaan opnieuw als Programma Manager werkzaam is. De MAF basis hier is volop in ontwikkeling. Er zijn veel vacatures in onze team en er is heel veel werk te doen.
De verhuizing hier naartoe betekende dat Rick, Jeroen en Daan in Kenia les gingen volgen op een internationale school in Kenia. Na de zomer van 2018 is Rick in Nederland gaan studeren en sinds een jaar later ook Jeroen.
Corina zet zich op allerlei fronten in maar heeft zich het afgelopen jaar vooral beziggehouden met workshops over verzoening. Dit maakt heel wat los bij de door oorlog getraumatiseerde Zuid-Soedanezen. Om echte vrede te bewerkstelligen is het nodig om deze mensen op een Bijbelse manier te leren zich met elkaar te verzoenen.

2019 een recordjaar voor MAF Zuid-Soedan

23 maart 2020 Bastiaan & Corina

In 2019 hebben we een record aantal passagiers gevlogen van in totaal 8.483, bijna 2.500 meer dan in 2018. Ook de luchtvracht is weer toegenomen: in 2019 vlogen we 148.310 kilo naar afgelegen gebieden. We hebben er dit jaar een nieuw vliegtuig voor twaalf personen bijgekregen, dus we kunnen door blijven groeien.


Lees in de nieuwsbrief wat er zoal gedaan wordt in Zuid-Soedan.