0 items € 0,00

Alle internationale staf

Bastiaan & Corina de Waal

South Sudan

Locatie:

South Sudan

Postadres:

MAF Box 21123
00505
Nairobi
Kenya

Geef
Augustus 2009 zijn wij (Bastiaan en Corina de Waal-Wisse), samen met onze kinderen, Rick, Jeroen en Daan vertrokken naar Madagaskar waar Bastiaan gewerkt heeft als Programma Manager voor MAF.
In juli 2012 zijn wij naar Zuid Soedan verhuisd waar Bastiaan opnieuw als Programma Manager werkzaam is. De MAF basis hier is volop in ontwikkeling. Er zijn veel vacatures in onze team en er is heel veel werk te doen.
De verhuizing hier naartoe betekende dat Rick, Jeroen en Daan in Kenia les gingen volgen op een internationale school in Kenia. Na de zomer van 2018 is Rick in Nederland gaan studeren en sinds een jaar later ook Jeroen.
Corina zet zich op allerlei fronten in maar heeft zich het afgelopen jaar vooral beziggehouden met workshops over verzoening. Dit maakt heel wat los bij de door oorlog getraumatiseerde Zuid-Soedanezen. Om echte vrede te bewerkstelligen is het nodig om deze mensen op een Bijbelse manier te leren zich met elkaar te verzoenen.

'Zie ik de sterren aan de hemel staan...'

18 december 2019 Bastiaan & Corina

'Zie ik sterren aan de hemel staan,
aan de donkerblauwe lucht de maan,
is het of de nacht mij noemt,
de naam van een machtig God.

Deze God die aard’ en hemel schiep,
is dezelfde God die mij eens riep,
uit het duister tot Zijn heerlijk licht,
zodat ik elke dag Hem Vader noemen mag

en die Zijn liefde voor mij openbaart,
mij rechtvaardig in Zijn Zoon verklaart,
elke dag mij in Zijn hand bewaart,
hoe groot is God voor mij.'

Bron: Nederland Zingt

Dit lied geeft kracht, bemoediging en vertrouwen. Wil je lezen hoe dat voor fam. De Waal is? Klik dan hier om de nieuwsbrief te lezen.