0 items € 0,00

Alle internationale staf

Bastiaan & Corina de Waal

South Sudan

Locatie:

South Sudan

Postadres:

MAF Box 21123
00505
Nairobi
Kenya

Geef
Augustus 2009 zijn wij (Bastiaan en Corina de Waal-Wisse), samen met onze kinderen, Rick, Jeroen en Daan vertrokken naar Madagaskar waar Bastiaan gewerkt heeft als Programma Manager voor MAF.
In juli 2012 zijn wij naar Zuid Soedan verhuisd waar Bastiaan opnieuw als Programma Manager werkzaam is. De MAF basis hier is volop in ontwikkeling. Er zijn veel vacatures in onze team en er is heel veel werk te doen.
De verhuizing hier naartoe betekende dat Rick, Jeroen en Daan in Kenia les gingen volgen op een internationale school in Kenia. Na de zomer van 2018 is Rick in Nederland gaan studeren en sinds een jaar later ook Jeroen.
Corina zet zich op allerlei fronten in maar heeft zich het afgelopen jaar vooral beziggehouden met workshops over verzoening. Dit maakt heel wat los bij de door oorlog getraumatiseerde Zuid-Soedanezen. Om echte vrede te bewerkstelligen is het nodig om deze mensen op een Bijbelse manier te leren zich met elkaar te verzoenen.

Peace & Reconciliation Safari

24 juni 2019 Bastiaan & Corina

Op 7 mei 2019 vloog MAF het Peace & Reconciliation Safari Team naar Yambio. Na een jaar van communicatie over en weer en het doen van aanpassingen is het er eindelijk van gekomen. Yambio is een stadje dicht aan de grens bij Congo en Oeganda en is ongeveer 1½ uur vliegen vanaf Juba. Het had al flink had geregend in Yambio, maar de landing op de onverharde landingsbaan verliep prima. Een leuk weetje is dat MAF deze landingsbaan vorig jaar in samenwerking met de gemeente Yambio heeft gerenoveerd.


Lees verder over de ontmoeting en workshop in Yambio in de nieuwsbrief.