0 items € 0,00

Alle internationale staf

Bastiaan & Corina de Waal

South Sudan

Locatie:

South Sudan

Postadres:

MAF Box 21123
00505
Nairobi
Kenya

Steun dit gezin
Augustus 2009 zijn wij (Bastiaan en Corina de Waal-Wisse), samen met onze kinderen, Rick, Jeroen en Daan vertrokken naar Madagaskar waar Bastiaan gewerkt heeft als Programma Manager voor MAF.

In juli 2012 zijn wij naar Zuid Soedan verhuisd waar Bastiaan opnieuw als Programma Manager werkzaam is. De MAF basis hier is volop in ontwikkeling. Er zijn veel vacatures in onze team en er is heel veel werk te doen.
De verhuizing hier naartoe betekende dat Rick, Jeroen en Daan in Kenia les volgen op een internationale school in Kenia.
Corina zet zich op allerlei fronten in maar heeft zich het afgelopen jaar vooral beziggehouden met workshops over verzoening. Dit maakt heel wat los bij de door oorlog getraumatiseerde Zuid-Soedanezen. Om echte vrede te bewerkstelligen is het nodig om deze mensen op een Bijbelse manier te leren zich met elkaar te verzoenen.
 

Lichtjes terug in de ogen

01 juni 2017 Bastiaan & Corina

Binnen anderhalve week was het geregeld: een Reconciliation-Trauma Workshop voor 40 personen. Bishop Matthew Peter was zo enthousiast en gemotiveerd over de vorige workshop in november 2016, dat hij veel van de mensen uit zijn district wilde laten deelnemen aan deze workshop. Vooral pastors, vrouwen- en jeugdleiders, zodat zij zouden kunnen leren hoe men getraumatiseerde kerkleden kan ondersteunen. 
Lees hier de nieuwsbrief van familie de Waal