Zet je de eerste stap?

MAF en MATC bieden aspirant-piloten een online assessment aan waarbij de geschiktheid om piloot te zijn beoordeeld wordt. Deelnemers ontvangen na deelname aan het assessment een rapport dat inzicht geeft in kwaliteiten en gedragsvoorkeuren. Daarnaast wordt bepaald in welke mate deze eigenschappen matchen met de functie van Piloot bij MAF.

Het startassessment wordt aangeboden door MAF Nederland en MATC, de vliegschool die MAF-piloten opleidt. Het assessment vindt plaats in samenwerking met Arctic Shores.

Voorwaarden voor deelname zijn een leeftijd tussen 17 en 36 jaar, hbo werkniveau en actieve betrokkenheid bij een protestantse gemeente.

Het assessment wordt aangeboden als hulpmiddel bij het nadenken over een toekomst als piloot van MAF. Het is géén sollicitatie: het bepalen van vervolgstappen na ontvangst van de testresultaten ligt bij de deelnemer. MAF en MATC nodigen deelnemers met een hoog geschiktheidspercentage wél van harte uit om contact op te nemen en in gesprek te gaan over een vervolg.

Deze actie is beëindigd. Bekijk onze werken-bij pagina om je verder te oriënteren.

Bekijk de functies