Neem contact op met een relatiebeheerder

Wereldwijd zijn we met honderden projecten bezig. Hieronder ziet u een selectie van onze hoofprojecten. Wat vindt u belangrijk om aan te geven? Als u geeft aan één van deze projecten gaat het bedrag 100% naar dat doel.

Hessel Loonstra

Evenementen

Telefoon: 055 303 6032

Joost Bijl

Relatiemanager MAF Business Club

Telefoon: 055 303 6015

Medische hulp

U belt 112, maar in 26 landen bellen ze MAF! Elk jaar krijgen we meer dan 2.000 telefoontjes voor een ambulancevlucht.

Lees hier meer over het project:

Zending en evangelisatie

Er is honger naar het Woord van God. Voor mensen in afgelegen gebieden is het moeilijk en erg kostbaar om aan Bijbels te komen. Zij sparen geld om na verloop van tijd een (audio-)Bijbel te kunnen kopen!

Lees hier meer over het project:

Ontwikkelingshulp

Over de hele wereld zijn steden en dorpen afhankelijk van MAF-vliegtuigen om hun gemeenschappen te laten bloeien. MAF levert onder andere bouwbenodigdheden, voedsel en schoon water. Met materialen steunen we lokale landbouwprojecten, handel en het onderwijs. Deze vluchten zijn een belangrijke schakel om afgelegen gemeenschappen een kans te geven om te zorgen dat minder mensen in armoede leven.

Lees hier meer over het project:

Noodhulp bij rampen

Noodhulp is hulp aan slachtoffers van gewapende conflicten of natuurrampen. MAF is bij een ramp vaak als een van de eerste organisaties ter plaatse om de situatie in kaart te brengen en hulp te brengen.

Lees hier meer over het project: