0 items € 0,00

MAF Team

MAF Nederland

Gevestigd bij vliegveld Teuge en is onderdeel van de internationale organisatie MAF. Het vaste team van medewerkers wordt door honderden vrijwilligers in het hele land ondersteund.


Werken bij MAF

MAF is op zoek naar mensen die betrokken zijn bij het werk van MAF en die zich hiervoor in willen zetten als vrijwilliger of als Internationale Staf.
 

Jaarverslag
Lees het meest recente Jaarverslag (2018) of het Jaarverslag van 2017 en het Beleidsplan.

Persvoorlichting

Adri van Geffen - Directeur (055-7410017)
Mark-Jan Bremmer - Hoofd Marketing en Communicatie (055-7410017)
 

Persfoto's

Download (voor specifieke foto's kunt u contact opnemen met Mark-Jan Bremmer)
 

Logo MAF Nederland

Het logo van MAF is beschikbaar in verschillende formaten en bestandssoorten.
 

Raad van toezicht

MAF is een volwassen organisatie met een wezenlijke verantwoordelijkheid in de armste landen. Ruim 1.500 (noodhulp-)organisaties zijn afhankelijk van onze diensten. Dit vraagt om een gedegen bestuurlijk model. De raad van toezicht ziet toe op de naleving van de Statuten en Reglementen.

Raad van toezicht


Salarisregeling en arbeidsvoorwaarden

MAF Nederland neemt evenals de meeste Goede Doelen niet deel aan een cao, maar heeft een eigen arbeidsvoorwaardenbeleid. Voor de inschaling van de salarissen wordt gebruik gemaakt van de BBRA schalen van het Rijk. Voor het salaris van de directeur houdt MAF Nederland zich aan de normen zoals die zijn opgesteld door Goede Doelen Nederland. Het salaris wordt jaarlijks vermeld in het jaarverslag.
 

Codes en richtlijnen

MAF Nederland houdt zich aan de Erkenningsregeling van Goede Doelen Nederland, die gecontroleerd wordt door het Centraal Bureau Fondsenwerving (CBF). Daarnaast volgt MAF Nederland de ISO 9001:2015 norm en is hiervoor gecertificeerd door KIWA. Ook houdt MAF Nederland zich aan de ANBI regelingen en is daarom bij de belastingdienst als ANBI geregistreerd.
 

Bid voor nieuwe medewerkers

De burgeroorlog in Zuid-Soedan vraagt om nog meer MAF vluchten.
Bid voor nieuwe MAF werkers die een hart hebben voor dit land en het aandurven om hier te komen wonen en werken.