Kom jij ons helpen op de Open Dag van MAF?

De Open Dag van MAF is terug! Op D.V. 6 juli nemen we onze bezoekers mee “Naar het uiterste”, daar waar de Afrikaanse zon ondergaat, waar de jungle van Papoea geen einde kent en de Surinaamse rivieren alsmaar blijven stromen. Daar waar we iedereen willen bereiken met Gods Liefde.

Continententent
Graag willen we jullie als belangrijk onderdeel van MAF een speciale plek op de Open Dag geven. In 2022 hebben we daarom de continententent ingevoerd en die willen we ook dit jaar weer neerzetten. 

In deze tent worden de verschillende continenten waar MAF vliegt gerepresenteerd en leuke producten verkocht. Net als de afgelopen keer kunnen jullie als TFT je inschrijven om bij deze tent te helpen. Als TFT-lid geef je dan informatie over het continent en verkoop je regionale producten. Alles wordt door MAF verzorgd, jij mag het leuke werk doen: praten en verkopen. Ontmoet hier jouw huidige en toekomstige donateurs, praat gezellig bij met andere TFT-leden en help ons met het bekender maken van het werk van MAF. We waarderen het enorm als je ons komt ondersteunen.

De opbrengst van de verkoop wordt aan het einde van de dag verdeeld onder deelnemende TFT’s, met in ieder geval een minimale vergoeding.

Hieronder vind je het aanmeldformulier om je op te geven. In het formulier kun je aangeven welke tijd(en) je beschikbaar bent, hierbij geldt vol = vol.
Meer informatie zal binnenkort volgen!

Heb je zin om verder deze dag nog je handen uit je mouwen te steken? Dan kunnen we je hulp goed gebruiken bij andere vrijwilligerstaken tijdens de Open Dag en/of bij de op- en afbouw. Van de begeleiding bij het kinderprogramma of het Junglepad, tot het bereiden en uitdelen van de lekkerste snacks of het toezicht houden op onze vliegtuigen, graag delen we je in als vrijwilliger naast de Continententent. We zullen hierbij rekening houden met de shift waarvoor jij je hebt opgegeven voor de Continententent. Geef gerust aan in het formulier welke functie(s) je nog meer leuk lijkt(en) en wat jou uitkomt qua beschikbaarheid. Alvast hartelijk dank!

Ps. Neem alvast een kijkje op onze pagina van de Open Dag 2024!