0 items € 0,00

Alle internationale staf

Arjan & Aartje Paas

Papua New Guinea

Locatie:

Papua New Guinea

Postadres:

MAF PNG, PO Box 237
WHP
Mount Hagen
Papua New Guinea

Geef
 

  www.bushpiloot.nl

 

  /bushpiloot

 

acties voor deze stafwerker:

Sinds 2011 werken wij, Arjan en Aartje Paas, voor Mission Aviation Fellowship (MAF). Met onze drie kinderen, Rachel (2008), Thamar (2009) en Ethan (2012) hebben we twee jaar in Noord-Australie gewoond en gewerkt. Daar vloog Arjan hulpverleners en goederen naar de afgelegen gemeenschappen van de Aboriginal bevolking.
In 2014 zijn wij aan het werk gegaan bij MAF in Afrika, waar we, ruim een jaar lang, afwisselend in Oeganda en Zuid-Soedan hebben gewerkt. Daarna zijn wij 4 jaar betrokken geweest bij het opzetten van een nieuw MAF programma in Liberia.
In juni 2016 is onze zoon Matteo geboren en vlak voordat wij vertrokken naar Papoea-Nieuw-Guinea in 2019, is onze derde zoon Lucas geboren. 

Groet uit Goroka

21 december 2019 Arjan & Aartje

Afgelopen zondag hoorden we een preek over Maleachi 1: geven wij het beste van wat we hebben aan God? Of mag het ons niet al teveel kosten? Vragen die je stil zetten bij wat ons het afgelopen jaar heeft gemotiveerd. Vragen die je doen beseffen dat je vaak erg tekort schiet. Gelukkig is Kerst gekomen en gelukkig heeft Jezus het perfecte offer gebracht zodat onze tekortkomingen en zonden vergeven kunnen worden.

Dit jaar vieren wij kerst in een nieuwe omgeving. Op 5 december zijn we eindelijk, na een aantal maanden orientatie- en taaltraining, naar onze uiteindelijke bestemming gevlogen: Goroka. We hopen en bidden dat deze plaats ons thuis mag zijn voor een lange tijd.

Lees hier de nieuwsbrief.