0 items € 0,00

Alle internationale staf

Arjan & Aartje Paas

Liberia

Locatie:

Liberia

Postadres:

PO Box 763
1000
Monrovia
Liberia

Geef
 

  www.bushpiloot.nl

 

  /bushpiloot

 

acties voor deze stafwerker:

Sinds 2011 werken wij, Arjan en Aartje Paas, voor Mission Aviation Fellowship (MAF). Met onze drie kinderen, Rachel (2008), Thamar (2009) en Ethan (2012) hebben we twee jaar in Noord-Australie gewoond en gewerkt. Daar vloog Arjan hulpverleners en goederen naar de afgelegen gemeenschappen van de Aboriginal bevolking.

In 2014 zijn wij aan het werk gegaan bij MAF in Afrika, waar we, ruim een jaar lang, afwisselend in Oeganda en Zuid-Soedan hebben gewerkt. Sinds juni 2015 wonen en werken we in Liberia, waar we betrokken zijn bij het opzetten van een nieuw MAF programma. In juni 2016 is onze zoon Matteo geboren. 

Afscheid nemen

26 april 2019 Arjan & Aartje

Onze ‘moeilijkheden’ zijn misschien verwaarloosbaar in vergelijking met de moeilijkheden van zoveel mensen om ons heen, maar toch hebben ze een flinke impact op ons. Na bijna 4 jaar moeten we afscheid nemen van onze vrienden, onze collega’s, ons huis, de campus, het MAF programma, de stad Monrovia en Liberia. Afscheid nemen doet pijn en het wordt niet minder moeilijk naarmate je er meer ervaring in krijgt. Vooral in de zendingswereld is afscheid nemen een steeds terugkerend iets.

Lees verder in de nieuwsbrief.