Het in 2008 door SERV geopende weeshuis ‘House of Hope’ biedt onderdak aan meer dan zestig (wees)kinderen. 

Een van hen is Francis, een half wees die in 2010 van een wisse dood werd gered. Zijn vader was door veedieven vermoord maar toen zijn moeder op zoek ging naar voedsel, stal het uitgehongerde jongetje wat eten van zijn zusje. Dit werd door stamgenoten gezien en leidde tot een onbarmhartige afranseling. Daarna werd hij aan een boom vastgebonden om te sterven. Dit kwam SERV medewerkers ter ore, die hem redden en liefdevol opvingen.

Zeven jaar later is Francis een gezonde, levenslustige puber die er van droomt MAF piloot te worden! Door de liefdevolle confrontatie met het Evangelie ontwaakte in hem ook het verantwoordelijkheidsgevoel dienend bezig te willen zijn binnen zijn gemeenschap!

MAF
In dorpen als Lodwar, maken de medewerkers van SERV letterlijk het verschil tussen (geestelijk) leven en dood. Maar hun werk in dit moeilijk toegankelijke gebied, zou onmogelijk zijn zonder de vliegtuigen van MAF.
Dat beaamt ook directeur Steven Kasha: “We hebben sinds onze allereerste trip in 2006 met MAF gevlogen. De band die we sindsdien samen hebben opgebouwd is echt ongelofelijk. Want we realiseren ons terdege: zonder MAF geen SERV!”