Vliegdagen 2024

De vliegdagen in 2024 staan gepland op de volgende data:

  • Woensdag 17 april
  • Donderdag 30 mei
  • Woensdag 19 juni
  • Donderdag 5 september
  • Donderdag 26 september

Reserveer hier uw proefvlucht! De vliegdagen zijn DV en onder voorbehoud van goede weersomstandigheden.

Regioavond 2024

Op D.V. 23 mei bent u van harte welkom bij Het Groene Virus in Hardinxveld – Giessendam. Een stichting van historische legervoertuigen die is ontstaan uit de hobby van één van de oprichters, Baltus de Ruijter. Hij is tevens lid van MAF Business Club en geeft u graag een kijkje in dit ‘rijdend museum’.

Johan Brugmans zal ons tijdens deze avond mee op reis nemen. Hij is met zijn vrouw Reinate voor MAF uitgezonden geweest naar Tsjaad, Zuid-Soedan, Kenia en Liberia. In die tijd was hij werkzaam als piloot, Operationeel- en Programma Manager. Recent zijn ze teruggekeerd en Johan zal u tijdens de presentatie meenemen in zijn werk voor MAF en hoe het is om weer terug te zijn in Nederland.

U kunt zich hier aanmelden voor de regioavond.

Jaarbijeenkomst 2024

De Jaarbijeenkomst 2024 is nog niet gepland. Zodra de datum hiervan bekend is, wordt u via de nieuwsbrief van MAF Business Club ervan op de hoogte gebracht.

Sponsorreizen 2024

Oost-Afrika
In november (vertrek op 9 november) hopen we een reis naar Oeganda en Kenia te maken. Voor aanmelden of meer informatie neem contact op via info@mafbusinessclub.nl of 055 3036015 (Joost Bijl).

De reizen zijn D.V. en onder voorbehoud van voldoende aanmeldingen en de omstandigheden.

Joost Bijl

Relatiemanager MAF Business Club

Telefoon: 055 303 6015

Dick Hovestadt

Relatiemanager Bedrijven

Telefoon: 055 303 6006