0 items € 0,00

Vacatures in Nederland

Financieel administratief medewerker

Als Financieel Administratief medewerker kom je op het kantoor te werken van MAF Nederland op vliegveld Teuge. MAF biedt een afwisselende financiële functie in een klein team. MAF is een nuchtere organisatie waar het delen van Gods Woord en medische hulp aan geïsoleerde bevolkingsgroepen allen motiveert. De werkstijl van MAF is pragmatisch en recht-door-zee, de werksfeer prettig en open. Lees hier de vacature.

Steek je handen uit de mouwen

 

Bij al de MAF activiteiten worden flywilligers ingezet. Voor een taak op een dag of tijdens een weekend, zoals bij evenementen. 

Maar denk ook aan vrijwilligers op kantoor, bij het ontvangen van groepen in de hangaar of het geven van voorlichting in het land.

Stel jezelf beschikbaar!

Enkele keren per jaar stuurt MAF de Flywilligers nieuwsbrief uit. In deze brief staan de vacatures voor vrijwiligers. Je kunt zelf kijken of er iets tussen zit wat je leuk vindt en waar je tijd voor hebt. Als je het leuk vindt om te helpen, geef je dan op voor de Flywilligers nieuwsbrief. Je zit nergens aan vast!

Wanneer een vrijwilliger bij MAF een taak aanvaart gaat de vrijwilliger ermee akkoord dat de taak wordt uitgevoerd volgens de Algemene Voorwaarden Vrijwilligers.

Inschrijven Flywilligers:

Ik ga akkoord met de privacy policy van MAF Nederland en het ontvangen van de nieuwsbrief per e-mail.