Facilitair medewerker

Vrijwillige functie, 1 tot 1,5 uur per 6 weken

Om de kosten zo laag mogelijk te houden, is een groep kantoorvrijwilligers actief op het MAF-kantoor
in Teuge.

Wat ga je doen?
De werkzaamheden van Facilitair medewerker zijn het schoonmaken en schoonhouden van het kantoor inclusief werkplekken van MAF in Teuge. Dit doe je samen met enkele andere vrijwilligers.

Wanneer ga je aan de slag?
We zullen ongeveer één keer in de 6 weken een beroep op je doen met de vraag of je 1 tot 1,5 uur ons wilt komen helpen op een maandag-, dinsdag- of woensdagavond. Dit gaat in gezamenlijk overleg en hierbij kun je zelf aangeven welke dag je het beste uitkomt. We maken een planning, zodat je ruim van te voren weet wanneer je aan de beurt bent.

Wat vragen wij?
Wij vragen van vrijwilligers dat ze meelevend lid van een christelijke kerk of gemeente zijn en in de buurt van Teuge – Apeldoorn wonen.

Waarom een vrijwillige functie?
Door de inzet van vrijwilligers bespaart MAF veel geld. Dit geld kan direct besteed worden aan de missie en doelstelling van MAF. MAF geeft vrijwilligers een vrijwilligersvergoeding die zal worden uitgekeerd naar rato.

In deze rol als vrijwilliger maak je deel uit van een groep van ongeveer 20 gedreven facilitaire vrijwilligers die met enige regelmaat op kantoor komen. Eén keer per jaar organiseren wij een activiteit voor onze vrijwilligers die we Flywilligers noemen.

Ben je geïnteresseerd?
Stel jezelf alvast voor in een e-mail naar vacature@maf.nl. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met de schoonmaakcoördinator Yvonne Dijksterhuis op telefoonnummer 06-1058 8159.

Na ontvangst van je e-mail zullen we contact met je opnemen voor een kennismakingsgesprek en een uitleg van werkzaamheden en procedures.

Aanmelden Flywilligersmail

Enkele keren per jaar stuurt MAF de Flywilligersmail uit. In deze nieuwsbrief staan de vacatures voor vrijwiligers. Je kunt zelf kijken of er iets tussen zit wat je leuk vindt en waar je tijd voor hebt. Als je het leuk vindt om te helpen, geef je dan op voor de Flywilligersmail. Je zit nergens aan vast!

Wanneer een vrijwilliger bij MAF een taak aanvaardt gaat de vrijwilliger ermee akkoord dat de taak wordt uitgevoerd volgens de Algemene Voorwaarden Vrijwilligers.

  • Lijkt het je leuk om te helpen? Geef je op voor de Flywilligersmail

  • Hidden
  • Door op aanmelden te klikken ga je akkoord met de Privacy statement en Algemene voorwaarden van MAF Nederland
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.