Ontdek de jungle van Papoea-Nieuw-Guinea, de uitgestrektheid van Oeganda en de savanne van Angola.

Stap met MAF-piloten Wilfred, Rembrand en Marijn het vliegtuig in en zie hoe MAF keer op keer mag vliegen voor Leven. Vanuit uw huis vliegt u mee langs drie landen waarin MAF vliegt en maakt u kennis met ons werk. Onze reisgidsen boordevol avonturen, mooie vluchten en leuke weetjes komen gratis per post naar u toe.

1e bestemming: Papoea-Nieuw-Guinea

Ontdek een land van dichte jungles, hoge bergen en diepe valleien. Subul zal u meer vertellen over de vliegende kano van MAF. Terwijl u plaats neemt op de co-piloten stoel neemt piloot Wilfred u mee voor een Bijbelvlucht, totdat opeens de telefoon gaat… 

2e bestemming: Oeganda

Stuart King turend over de Nijl. Op het spoor van de allereerste MAF-vlucht komt u mensen tegen die vliegen waar hun hart hen roept. U wordt er getuige van hoe God dit land een hoopvolle toekomst geeft en het in waardigheid herstelt. Stap met piloot Rembrand het vliegtuig in en hoor hoe zijn droom werkelijkheid werd. 

3e bestemming: Angola

We houden koers naar het westen van Afrika. Een land van contrasten: tropische jungles, droge woestijnvlaktes en uitgestrekte savannes. Maar ook een land van armoede en wonderen. Maak kennis met onze MAF-vloot terwijl er voor uw ogen een wonder van 13 ton gebeurt. Piloot Marijn stelt u voor aan twee artsen die zonder weerga doorgaan met hun werk en voor die gebed en vindingrijkheid tot dagelijkse kost behoren.