Vliegtuig

Je zorgt met een stralende glimlach dat kinderen (en avontuurlijke volwassenen) veilig in en uit het vliegtuig stappen en d.m.v. een drie minuut durende opname van Jan Zwart (onze eerste Nederlandse MAF-piloot) uitleg over het vliegtuig krijgen. Daarna deel je het pilotenbrevet uit. In de tussentijd heb je een praatje met de ouders gemaakt en natuurlijk de rondvluchtactie uitgelegd.

Landingsbaan

Op de landingsbaan maak jij mensen enthousiast voor onze Runway Run. Dat is: rennen op een echte landingsbaan zodat een ander niet hoeft te lopen als hij niet meer kan lopen. Als sportieveling herken je een hardloper al vanuit de verte en weet hem of haar te overtuigen van deze unieke hardloopchallenge. Zijn zij er klaar voor?

Junglepad

Jij maakt het junglepad tot een echte beleving door de avonturiers te begroeten en uitleg te geven over het pad. Natuurlijk kun je als junglegids ook het een en ander feitje over gevaarlijke dieren delen of een noodgeval navertellen waarvoor MAF snel moest uitvliegen. Denk je dat de bezoekers iets meer uitdaging nodig hebben? Daarvoor heb je altijd een zak rijst of brancard achter de hand om mee te geven op het pad (uiteraard zorgen wij voor je equipment).

Verkoop

Maffe Sokken zover het oog reikt. Jij maakt mensen blij door hen één (of meer) paar Maffe Sokken te verkopen. Achter de verkooptafel ben jij aanspreekpunt voor de vragen en wensen van de kopers.

Opbouw

van 23 t/m 26 mei kom jij ons een dag helpen met je spierballen en je creatieve oog. Samen met jou is het inrichten en aankleden van onze landingsbaan, junglepad en stand geen enkel probleem.

Afbouw

op 29 mei is het alweer tijd om op te ruimen. Al de mooie spullen moeten goed worden opgeborgen, de landingsbaan en junglepad moeten worden afgebroken. Nog één keer met z’n allen de schouders eronder, dan is Opwekking echt afgelopen.