Even voorstellen

Wij zijn Dick en Mardine Schenkeveld. Met onze kinderen Samuël (2017), Ruth (2018) en Jafeth (2021) woonden we tot voorkort in Deil, middenin de Betuwe. Maar in april 2023 zijn wij vertrokken we naar het Afrikaanse continent. Dick vervult in Liberia de functie van Operations Manager.

In het dagelijks leven was Dick zelfstandig brandveiligheidsadviseur en parttime piloot bij SAS in Teuge. Al jong had Dick een droom om F16-piloot te worden. Mardine was tot vorig schooljaar leerkracht in het basisonderwijs en heeft daarnaast een eigen fotografieonderneming.
Na beiden wat jaren gewerkt te hebben, getrouwd en ouders geworden, was ons gebed regelmatig: Heere, wat is Uw plan met ons leven? Wat wilt U dat wij doen zullen?

Toen was daar op 15 juni 2019 de zendingsdag van ZGG. Een vraag werd gesteld, MAF werd genoemd, en bij ons beiden kwam dit ‘binnen’. We voelden ons geroepen en konden dit niet loslaten. Zo mochten we biddend een nieuwe weg in ons leven inslaan. Deze weg werd o.a. bevestigd door Jesaja 52:11 en 12.

Deze weg leek even een grote kronkelweg te zijn, toen het weggetje van MAF-piloot doodlopend leek te zijn. Maar Gods wegen zijn hoger dan die van ons, en zo kwam de functie van Operations Manager op ons pad. Ook hiervoor bleken de gehaalde theorie en brevetten noodzakelijk.
‘God is getrouw, Zijn plannen falen niet!’

Lees hier onze eerste nieuwsbrief.

Inschrijven nieuwsbrief Schenkeveld