Even voorstellen

Wij zijn Dick en Mardine Schenkeveld. Met onze kinderen Samuël (2017), Ruth (2018) en Jafeth (2021) wonen we in Deil, middenin de Betuwe. We hopen de Betuwe te gaan verlaten en te vertrekken naar het Afrikaanse continent. Dick hoopt in Liberia de functie van Operations Manager te gaan vervullen.

In het dagelijks leven is Dick zelfstandig brandveiligheidsadviseur en parttime piloot bij SAS in Teuge. Al jong had Dick een droom om F16-piloot te worden. Mardine was tot vorig schooljaar leerkracht in het basisonderwijs en heeft daarnaast een eigen fotografieonderneming.
Na beiden wat jaren gewerkt te hebben, getrouwd en ouders geworden, was ons gebed regelmatig: Heere, wat is Uw plan met ons leven? Wat wilt U dat wij doen zullen?

Toen was daar op 15 juni 2019 de zendingsdag van ZGG. Een vraag werd gesteld, MAF werd genoemd, en bij ons beiden kwam dit ‘binnen’. We voelden ons geroepen en konden dit niet loslaten. Zo mochten we biddend een nieuwe weg in ons leven inslaan. Deze weg werd o.a. bevestigd door Jesaja 52:11 en 12.

Deze weg leek even een grote kronkelweg te zijn, toen het weggetje van MAF-piloot doodlopend leek te zijn. Maar Gods wegen zijn hoger dan die van ons, en zo kwam de functie van Operations Manager op ons pad. Ook hiervoor bleken de gehaalde theorie en brevetten noodzakelijk.
In februari 2021 werden we geselecteerd door MAF Nederland. Januari 2022 zijn we aangenomen door MAF International en we bereiden ons nu voor om in september 2022 naar de Bijbelschool in Engeland te gaan. Vervolgens hopen we in het voorjaar van 2023 klaar te zijn om te vertrekken naar Liberia. ‘God is getrouw, Zijn plannen falen niet!’

Lees hier onze eerste nieuwsbrief.

Inschrijven nieuwsbrief Schenkeveld