Reserveer hier je Open Dag tickets

Let op: je hebt een Open Dag entree ticket nodig om een ticket voor een rondvlucht of het kinderprogramma te reserveren. Jouw reservering is compleet zodra je de entree tickets via de mail hebt ontvangen. Dit kan enkele minuten duren.

Door op registreren te klikken, gaat u akkoord met de Privacy statement en Algemene voorwaarden van MAF Nederland.

Boeken via Eventbrite
Voor evenementen en ticketregistratie maakt MAF gebruik van de evenementenbeheersoftware van Eventbrite. Jouw gegevens worden hierin veilig verwerkt en opgeslagen. Eventbrite kan evenementen in jouw regio promoten. MAF heeft geen invloed op welke andere evenementen je te zien krijgt en is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor of betrokken bij de inhoud van deze evenementen. 

Open Dag Tickets

 • Hoe kan ik mijn ticket annuleren?  

  Wat jammer dat je niet komt. In dat geval is het belangrijk je tickets te annuleren, zodat we je plek beschikbaar kunnen stellen voor iemand anders.  

  Wil je je ticket annuleren, open dan de bevestigingsmail die je hebt ontvangen. Klik in die e-mail op ‘Ga naar mijn tickets’ en klik vervolgens op ‘Mijn bestelling annuleren’.   

 • Ik ben mijn bevestigingsmail kwijt of heb er geen ontvangen.  

  Als je jouw bevestigingsmail kwijt bent of je hebt de mail nooit ontvangen, dan kun je contact opnemen met evenementen@maf.nl. Vermeld jouw naam en het e-mailadres waarmee je jouw reservering hebt gedaan.  

 • Ik kom toch wat later of eerder aan dan het tijdsblok waarvoor ik geboekt heb, en nu?  

  Vanwege het grote aantal bezoekers dat we verwachten, proberen we de bezoekers over de dag te verspreiden. Zo houden we de wachttijd bij de entree zo kort mogelijk en heeft iedereen de gelegenheid om naar de seminars naar zijn of haar keuze te gaan. We willen je daarom verzoeken zoveel als mogelijk binnen het gereserveerde tijdsblok aan te komen. Verwacht je wat eerder of later aan te komen dan je had gereserveerd, dan hoef je geen wijzigingen te doen in je ticket.

 • Kan ik mijn tijdsblok nog wijzigen?  

  Als het blok waar je graag naartoe wilt vol zit, is het niet mogelijk om het tijdsblok te wijzigen.  

 • Kan ik ook spontaan naar de Open Dag komen?  

  Je kan spontaan naar de Open Dag komen, maar we kunnen helaas niet garanderen dat je nog een gratis entree ticket kunt reserveren bij aankomst. Er is een beperkt aantal bezoekers mogelijk tijdens de Open Dag. Wil je er zeker van zijn dat je gewoon naar de Open Dag kan komen, reserveer dan een entree ticket van te voren. 

 • Moet ik me aanmelden voor de Open Dag?  

  Aangezien er een beperkt aantal plekken beschikbaar is voor de Open Dag moet je je van tevoren aanmelden. Dit doe je door een gratis entree ticket te reserveren via de site. Je kunt zelf aangeven hoeveel tickets je wilt bestellen. Je kunt dus ook meteen voor vrienden of het hele gezin bestellen. Bij aankomst worden deze tickets gescand.