Is MAF een christelijke organisatie?

Is MAF een christelijke organisatie? 

Ja. MAF is een christelijk goed doel. Onze visie is mensen in isolement (bijv. in afgelegen gebieden) te zien veranderen door de liefde van Christus. In onze missie staat dit omschreven als: Samen dienen om hulp, hoop en herstel te brengen door middel van luchtvaart. Wij geven daar heel concreet vorm aan door mensen in nood in contact te brengen met hulpverleningsorganisaties en kerken. Dat doen wij door vliegtuigen, techniek en mensen in te zetten. Lees hier meer over onze visie. 

Vliegt MAF voor iedereen? 

Ja. MAF vliegt voor iedereen, ongeacht afkomst, godsdienst, leeftijd etc. Wereldwijd zijn mensen in nood. Daarom vertrekt of landt er elke vijf minuten ergens ter wereld een vliegtuig van MAF om te helpen.  

Zijn alle medewerkers bij MAF christen? 

Ja. We doen ons werk vanuit onze christelijke overtuiging en het geloof dat iedereen bereikt moet worden met Gods Liefde. We vragen aan onze medewerkers (op kantoor in Teuge, maar ook de uitgezonden piloten, IT’ers, grondpersoneel etc.) deze identiteit te onderschrijven.

Ook werken bij MAF? Kijk hoe jij aan de slag kan gaan in het buitenland of in Nederland!  

Vliegt MAF alleen voor christelijke organisaties?

MAF vliegt voor meer dan 1.400 hulporganisaties en kerken. Christelijke organisaties als ZOA, Open Doors, Woord en Daad, Worldvision, Wycliffe, Compassion en Medair brengen wij regelmatig naar de meest afgelegen gebieden. Maar net zo goed vliegen algemene hulporganisatie met ons mee zoals Unicef, World Food Program, Amref Flying Doctors, en Warchild.  

We zijn dankbaar dat wij zo een schakel kunnen zijn in hulpverlening op plekken waar hulp anders niet kan komen. Dit is waarom deze organisaties voor MAF kiezen.

Zijn de piloten van MAF zendelingen? 

De piloten zetten hun talenten in om als professionele piloten hun passagiers veilig van A naar B te brengen. Zo zetten zij hun, van God ontvangen, gaven in. Ze laten in hun werk hun geloof en vertrouwen in God zien. Zo geven zij vorm aan het geloof uit te dragen door daden. 

Dat is voor ons Flying for Life | Vliegen voor Leven