0 items € 0,00

Alle internationale staf

Jaap & Mieke de With

Netherlands

Locatie:

Netherlands

Geef
 

  /FlyingdeWith

 
 

acties voor deze stafwerker:

Wij zijn Jaap, Mieke, Mateo en Thirza de With uit Groot-Ammers. Na jaren van voorbereiding zijn wij in juni 2019 door MAF Nederland uitgezonden naar Suriname.
Er waren veel momenten waarop we ons geroepen voelden om uit te vliegen. Zomaar een woord, zomaar een preek, zomaar een overdenking. Daarom hebben wij het verlangen om als gezin fulltime te dienen tijdens onze uitzending bij MAF. 

"Zet je zorgen om in dankbaarheid"

20 april 2020 Jaap & Mieke

We wonen tijdelijk in de pastorie van Noordeloos. Regelmatig maakten bezoekers opmerkingen over de tekst boven de tussendeur in de hal: “Vrede zij ulieden”. En of het niet genoeg is, staat er naast de deur op het raam geschreven: “zet je zorgen om in gebed!” Mooi hé! Om daar te wonen en er iedere dag onderdoor te lopen. We moeten eerlijk zeggen dat we het vaak al niet meer zien, het is al zo gewoon geworden. Toch beseffen we steeds weer dat het niet alleen is “zet je zorgen om in gebed” maar ook - zoals dominee Van den Belt pas preekte in Noordeloos - : “Zet je zorgen om in dankbaarheid”. Er zijn nog steeds - naast alle vraagtekens over de afgelopen periode in Suriname -  tienduizend redenen voor dankbaarheid. Laten we dit met elkaar in deze tijd niet vergeten!

Lees verder in de nieuwsbrief.