0 items € 0,00

Alle internationale staf

Jaap & Mieke de With

Netherlands

Locatie:

Netherlands

Geef
 

  /FlyingdeWith

 
 

acties voor deze stafwerker:

Wij zijn Jaap, Mieke, Mateo en Thirza de With uit Groot-Ammers. Geselecteerd door MAF Nederland sinds januari 2017. Op dit moment zijn we ons aan het voorbereiden op onze uitzending naar Suriname D.V. juni 2019. Daar zal Jaap als piloot werkzaam zijn voor MAF.
Er zijn veel momenten waarop we ons geroepen voelen om uit te vliegen. Zomaar een woord, zomaar een preek, zomaar een overdenking. Daarom hebben wij het verlangen om uitgezonden te worden door MAF.

Training in Nederland en Australië

25 maart 2019 Jaap & Mieke

Eind januari heeft Mieke haar laatste werkdag gehad. Met veel plezier heeft Mieke acht en een half jaar bij Santé Partners/STMR als jeugdverpleegkundige en later ook als gezins- en opvoedcoach gewerkt. Niet meer werken geeft Mieke ruimte voor zaken die geregeld moeten worden voor vertrek.

Alle examens van Jaap zijn gehaald, zowel theorie als praktijk! We zijn enorm dankbaar dat dit allemaal goed verlopen is. Op dit moment is Jaap alleen nog maar bezig met trainingen voor MAF, waarvan met het verschijnen van deze nieuwsbrief het gedeelte in Nederland waarschijnlijk zal zijn afgerond. Wel moet hij nog een training (standaardisatie) van vier weken in Australië doen om uitgezonden te kunnen worden.

Lees verder in de nieuwsbrief.