0 items € 0,00

Alle internationale staf

Jaap & Mieke de With

Netherlands

Locatie:

Netherlands

Geef
 

  /FlyingdeWith

 
 

acties voor deze stafwerker:

Wij zijn Jaap, Mieke, Mateo en Thirza de With uit Groot-Ammers. Na jaren van voorbereiding zijn wij in juni 2019 door MAF Nederland uitgezonden naar Suriname.
Er waren veel momenten waarop we ons geroepen voelden om uit te vliegen. Zomaar een woord, zomaar een preek, zomaar een overdenking. Daarom hebben wij het verlangen om als gezin fulltime te dienen tijdens onze uitzending bij MAF. 

Brood in de waterleiding?

19 september 2019 Jaap & Mieke

Toen we een week in onze tijdelijke woning in Suriname zaten, ontdekten we dat we lekkage hadden: aan de buitenkant van het huis was de muur nat, over een breedte van zo’n meter. Direct melding gemaakt bij de huisbaas, tevens buurman. Deze keek bedenkelijk: hoe moest hij dit aanpakken? Gelukkig wist hij een kennis die dit klusje wel kon opknappen. Hij had, werd ons verzekerd, jaren met waterleidingen gewerkt. Deze kennis kwam de andere morgen kijken. De huisbaas moest eerst de muur openhakken voor hem, want hij kwam alleen voor het leidingwerk. Halverwege de middag en twee soldeerpogingen verder was de lekkage nog steeds aanwezig. 

Weten hoe dit opgelost wordt en waarom er brood in de waterleiding zat? Lees verder in de nieuwsbrief. Hierin vertellen Jaap & Mieke ook hoe zij hun eerste periode in Suriname beleven.