0 items € 0,00

Alle internationale staf

Henk & Jorine Versteeg

Netherlands

Locatie:

Netherlands

Steun dit gezin
Wij zijn Henk en Jorine Versteeg en wij wonen in Sliedrecht. Samen met ons dochtertje Linde hopen we uitgezonden te worden naar Suriname. In april 2017 zijn we geselecteerd door Mission Aviation Fellowship (MAF) Nederland.
 
Henk is werkzaam bij Brownline BV in Meerkerk. Hij werkt als engineer en ontwerpt mechanische systemen voor gestuurde boringen. Jorine is parttime apothekersassistent in Sliedrecht.
 
Het is ons verlangen dat mensen in afgelegen gebieden bereikbaar zijn voor het evangelie en waar nodig hulp kunnen ontvangen. Als gezin willen we ons daar graag actief voor inzetten.
 
Momenteel zijn we in voorbereiding voor de uitzending. Dit is een traject waarin er veel werk verzet moet worden. Henk is bezig met de theorie voor het commerciële vliegbrevet. In D.V. juli 2018 hopen we voor een half jaar een Bijbelschool te volgen in Zuid-Afrika. Daar hopen we geestelijke- en praktische handvaten te krijgen voor het leven in een andere cultuur.
 
In afhankelijkheid van God en samen met u hopen we deze missie waar te maken.

Lees hier meer over onze motivatie om door MAF te worden uitgezonden en hoe u daarbij kan helpen.

Vliegtrip Ardennen Spa

14 oktober 2017 Henk & Jorine

Zaterdag 14 oktober hebben we als gezin een vliegtrip gemaakt naar de Belgische Ardennen. Na een vlucht van ongeveer 50 min kwamen we aan in Spa. Het was prachtig weer en we hebben genoten van de mooie natuur. 

We hebben een leuk filmpje gemaakt zodat jullie onze vliegtrip kunnen volgen. Veel kijkplezier!!!Lees meer