0 items € 0,00

Alle internationale staf

Henk & Jorine Versteeg

Netherlands

Locatie:

Netherlands

Geef

acties voor deze stafwerker:

Wij zijn Henk en Jorine Versteeg en wij wonen in Sliedrecht. Samen met onze kinderen Linde en Tieme, hopen we uitgezonden te worden naar Suriname. In april 2017 zijn we geselecteerd door Mission Aviation Fellowship (MAF) Nederland.
 
Henk is werkzaam bij Brownline BV in Meerkerk. Hij werkt als engineer en ontwerpt mechanische systemen voor gestuurde boringen. Jorine is parttime apothekersassistent in Sliedrecht.
 
Het is ons verlangen dat mensen in afgelegen gebieden bereikbaar zijn voor het evangelie en waar nodig hulp kunnen ontvangen. Als gezin willen we ons daar graag actief voor inzetten.
 
Momenteel zijn we in voorbereiding voor de uitzending. Dit is een traject waarin er veel werk verzet moet worden. Henk is bezig met de theorie voor het commerciële vliegbrevet. In D.V. januari 2019 hopen we voor 3 maanden een Bijbelschool te volgen in Zuid-Afrika. Daar hopen we geestelijke- en praktische handvaten te krijgen voor het leven in een andere cultuur.
 
In afhankelijkheid van God en samen met u hopen we deze missie waar te maken.

Lees hier meer over onze motivatie om door MAF te worden uitgezonden en hoe u daarbij kan helpen.

Nieuwsbrief 'Op de hoogte' november 2018

30 november 2018 Henk & Jorine

Lees hier de vierde nieuwsbrief van familie Versteeg, met onder andere voorbereiding op de Bijbelschool, examens en acties.