0 items € 0,00

Alle internationale staf

Henk & Jorine Versteeg

Netherlands

Locatie:

Netherlands

Geef

acties voor deze stafwerker:

Wij zijn Henk en Jorine Versteeg en wij wonen in Hardinxveld-Giessendam. Samen met onze kinderen Linde en Tieme, hopen we uitgezonden te worden naar Suriname. In april 2017 zijn we geselecteerd door Mission Aviation Fellowship (MAF) Nederland.
 
Henk was tot voor kort werkzaam bij Brownline BV in Meerkerk. Hij werkte hier als engineer en ontwierp mechanische systemen voor gestuurde boringen. Jorine is als parttime apothekersassistent werkzaam geweest in Sliedrecht.
 
Het is ons verlangen dat mensen in afgelegen gebieden bereikbaar zijn voor het evangelie en waar nodig hulp kunnen ontvangen. Als gezin willen we ons daar graag actief voor inzetten.
 
Momenteel zijn we in voorbereiding voor de uitzending. Dit is een traject waarin er veel werk verzet moet worden. Henk is bezig met de theorie voor het commerciële vliegbrevet. Afgelopen januari 2019 zijn we voor 3 maanden vertrokken naar Zuid-Afrika om daar een Bijbelschool te volgen. Daar hopen we geestelijke- en praktische handvaten te krijgen voor het leven in een andere cultuur.
 
In afhankelijkheid van God en samen met u hopen we deze missie waar te maken.

Lees hier meer over onze motivatie om door MAF te worden uitgezonden en hoe u daarbij kan helpen.

Bijbelschool in Zuid-Afrika

20 mei 2019 Henk & Jorine

Het is weer tijd voor een nieuwsbrief! Het thema van deze nieuwsbrief is Zuid-Afrika, of beter gezegd de bijbelschool in Zuid-Afrika. Zaterdag 13 april zijn we weer thuis gekomen en we hebben u veel te vertellen.

Waar moeten we beginnen? We hebben zoveel meegemaakt. Allereerst willen we delen dat het een gezegende tijd is geweest. We hebben genoten van het drukke en volle programma. Ook met de kinderen is alles goed gegaan. We zijn blij en dankbaar voor de oppas die de kinderen een leuke tijd heeft bezorgd.

Lees verder in de nieuwsbrief.