0 items € 0,00

Alle internationale staf

Ide & Sabine Gooden

Netherlands

Locatie:

Netherlands

Geef

 

  /fly4hope


Instagram  /flyforhope


  www.flyforhope.nl

acties voor deze stafwerker:

Wij zijn Ide en Sabine Gooden-Sietsma uit Zwolle en hebben drie dochters; Amber (2014), Jools (2016) en Femme (2018). Ide werkt als tekenaar/constructeur bij VMI in Epe. Sabine werkt als operatieassistent in het ziekenhuis van Zwolle. In April 2017 zijn we geselecteerd als pilotengezin in opleiding door MAF Nederland.
Aan de selectie door MAF ging het een en ander vooraf. In 2011 zijn we getrouwd en begin 2012 hebben we samen een rondje van 18.500km door zuidelijk Afrika gereden in een oude Volkswagen Beetle. Tijdens deze rit zagen we de grote verschillen tussen de 3e wereld en onze westerse wereld. Vanaf dat moment zijn we gaan nadenken of we iets kunnen betekenen voor mensen in nood.
Vanuit ons Christelijk geloof, ons verlangen mensen te helpen en Ide’s passie voor de luchtvaart (hij doet aan zweefvliegen sinds z’n 15e) kwamen we bij MAF uit.
Lees hier onze eerste nieuwsbrief met meer achtergrondinformatie over onze missie.

ATPL gehaald!

07 juni 2019 Ide & Sabine

Hoeveel brandblussers moeten er aan boord zijn van een vliegtuig waarin 200 stoelen zitten? Wat betekent het als de verkeerstoren met een rood licht knippert? Hoeveel mg cafeïne per dag is overmatig gebruik? Mag een piloot de cockpit verlaten als hij moet plassen? 

Dit is een greep uit de vragen die ik (Ide) de afgelopen tijd heb geleerd om de theorie te halen, maar na 1 jaar en 9 maanden studeren is het eindelijk af! Ik heb alle 14 theorievakken van de ATPL (Airline Transport Pilot License) in 1x gehaald! =) Hurraay! Wat fijn dat dit erop zit.

Lees hier de nieuwsbrief.