0 items € 0,00

Alle internationale staf

Ide & Sabine Gooden

Netherlands

Locatie:

Netherlands

Geef

 

  /fly4hope


Instagram  /flyforhope


  www.flyforhope.nl

acties voor deze stafwerker:

Wij zijn Ide en Sabine Gooden-Sietsma uit Zwolle en hebben drie dochters; Amber (2014), Jools (2016) en Femme (2018). Ide werkt als tekenaar/constructeur bij VMI in Epe. Sabine werkt als operatieassistent in het ziekenhuis van Zwolle. In April 2017 zijn we geselecteerd als pilotengezin in opleiding door MAF Nederland.
Aan de selectie door MAF ging het een en ander vooraf. In 2011 zijn we getrouwd en begin 2012 hebben we samen een rondje van 18.500km door zuidelijk Afrika gereden in een oude Volkswagen Beetle. Tijdens deze rit zagen we de grote verschillen tussen de 3e wereld en onze westerse wereld. Vanaf dat moment zijn we gaan nadenken of we iets kunnen betekenen voor mensen in nood.
Vanuit ons Christelijk geloof, ons verlangen mensen te helpen en Ide’s passie voor de luchtvaart (hij doet aan zweefvliegen sinds z’n 15e) kwamen we bij MAF uit.
Lees hier onze eerste nieuwsbrief met meer achtergrondinformatie over onze missie.

'Iedereen op de grond!'

27 februari 2020 Ide & Sabine

‘IEDEREEN OP DE GROND! SNELLER!!’ Onze trainingsavond over veiligheid wordt ruw verstoord door schreeuwende, gewapende mannen die het trainingslokaal komen binnenstormen. We duiken voorover op de grond en ik voel mijn hart in mijn keel bonken. ‘IK WIL JE HANDEN ZIEN!!’ Schreeuwt een van de mannen met een vreemd accent in mijn oor. En voor ik alles goed en wel besef, zit ik samen met mijn klasgenoten, geblinddoekt en geboeid in de laadruimte van een auto en rijden we weg.......

Weten hoe dit afloopt? Lees dan verder in de nieuwsbrief.