0 items € 0,00

Alle internationale staf

Ide & Sabine Gooden

Netherlands

Locatie:

Netherlands

Steun dit gezin

 

  /fly4hope


Instagram  /flyforhope


  www.flyforhope.nl

Wij zijn Ide en Sabine Gooden-Sietsma uit Zwolle en hebben twee dochters; Amber (2014) en Jools (2016). Ide werkt als tekenaar/constructeur bij VMI in Epe. Sabine werkt als operatieassistent in het ziekenhuis van Zwolle. In April 2017 zijn we geselecteerd als pilotengezin in opleiding door MAF Nederland.
Aan de selectie door MAF ging het een en ander vooraf. In 2011 zijn we getrouwd en begin 2012 hebben we samen een rondje van 18.500km door zuidelijk Afrika gereden in een oude Volkswagen Beetle. Tijdens deze rit zagen we de grote verschillen tussen de 3e wereld en onze westerse wereld. Vanaf dat moment zijn we gaan nadenken of we iets kunnen betekenen voor mensen in nood.
Vanuit ons Christelijk geloof, ons verlangen mensen te helpen en Ide’s passie voor de luchtvaart (hij doet aan zweefvliegen sinds z’n 15e) kwamen we bij MAF uit.
Lees hier onze eerste nieuwsbrief met meer achtergrondinformatie over onze missie.

Nieuwsbrief #2 - Opleiding

02 juli 2018 Ide & Sabine

Ide is druk bezig met zijn ATPL (Air Transport Pilot License) theoriestudie. Van de 14 vakken heeft hij inmiddels in 4 vakken examen gedaan en deze ook allemaal gehaald! De theorie studie is veel werk, zeker in combinatie met zijn baan bij VMI en alle andere dingen die komen kijken bij het voorbereiden van een uitzending. Momenteel werkt Ide aan de volgende 4 theorievakken om examen in te doen. Tussen het studeren door was er ook tijd om even het luchtruim te kiezen. Ide heeft in 1 nacht ruim 5 uur gevlogen en daarmee zijn Night Rating binnen. 

Lees verder in de nieuwsbrief