0 items € 0,00

Alle internationale staf

Ide & Sabine Gooden

Netherlands

Locatie:

Netherlands

Geef

 

  /fly4hope


Instagram  /flyforhope


  www.flyforhope.nl

acties voor deze stafwerker:

Wij zijn Ide en Sabine Gooden-Sietsma uit Zwolle en hebben drie dochters; Amber (2014), Jools (2016) en Femme (2018). Ide werkt als tekenaar/constructeur bij VMI in Epe. Sabine werkt als operatieassistent in het ziekenhuis van Zwolle. In April 2017 zijn we geselecteerd als pilotengezin in opleiding door MAF Nederland.
Aan de selectie door MAF ging het een en ander vooraf. In 2011 zijn we getrouwd en begin 2012 hebben we samen een rondje van 18.500km door zuidelijk Afrika gereden in een oude Volkswagen Beetle. Tijdens deze rit zagen we de grote verschillen tussen de 3e wereld en onze westerse wereld. Vanaf dat moment zijn we gaan nadenken of we iets kunnen betekenen voor mensen in nood.
Vanuit ons Christelijk geloof, ons verlangen mensen te helpen en Ide’s passie voor de luchtvaart (hij doet aan zweefvliegen sinds z’n 15e) kwamen we bij MAF uit.
Lees hier onze eerste nieuwsbrief met meer achtergrondinformatie over onze missie.

"Fire, fire, FIRE!"

30 september 2019 Ide & Sabine

“Fire, fire, FIRE!” schreeuwt mijn instructeur als ik net de motor van het vliegtuig start op een vroege morgen terwijl we naast de benzinepomp op vliegveld Teuge geparkeerd staan. Ik voer gehaast alle acties uit om het vliegtuig in zo’n geval uit te zetten en hij opent de deur van het vliegtuig en rent alvast naar buiten waar hij op een flinke afstand blijft staan. Ik zet de laatste knoppen en hendels om en sprint ook naar buiten het vliegtuig uit. We staan net beiden te analyseren wat goed en fout ging als de brandweerauto van vliegveld Teuge naar ons toe komt geracet...

Weten hoe dit afloopt? Lees dan verder in de nieuwsbrief.