0 items € 0,00

Alle internationale staf

Ide & Sabine Gooden

Netherlands

Locatie:

Netherlands

Geef

 

  /fly4hope


Instagram  /flyforhope


  www.flyforhope.nl

acties voor deze stafwerker:

Wij zijn Ide en Sabine Gooden-Sietsma uit Zwolle en hebben drie dochters; Amber (2014), Jools (2016) en Femme (2018). Ide werkt als tekenaar/constructeur bij VMI in Epe. Sabine werkt als operatieassistent in het ziekenhuis van Zwolle. In April 2017 zijn we geselecteerd als pilotengezin in opleiding door MAF Nederland.
Aan de selectie door MAF ging het een en ander vooraf. In 2011 zijn we getrouwd en begin 2012 hebben we samen een rondje van 18.500km door zuidelijk Afrika gereden in een oude Volkswagen Beetle. Tijdens deze rit zagen we de grote verschillen tussen de 3e wereld en onze westerse wereld. Vanaf dat moment zijn we gaan nadenken of we iets kunnen betekenen voor mensen in nood.
Vanuit ons Christelijk geloof, ons verlangen mensen te helpen en Ide’s passie voor de luchtvaart (hij doet aan zweefvliegen sinds z’n 15e) kwamen we bij MAF uit.
Lees hier onze eerste nieuwsbrief met meer achtergrondinformatie over onze missie.

Ide wordt vlieginstructeur!

27 juli 2020 Ide & Sabine

Omdat het solliciteren ondanks enkele goede gesprekken nog geen baan opleverde, gaat Ide nu de Flight Instructor (FI) opleiding volgen. Dit is erg nuttig omdat Ide dan collega-piloten kan trainen en hierdoor komt hij met nog meer vliegervaring naar het veld. Eind juli gaat Ide starten met deze 7 weken durende training. Hij zal 6 dagen in de week fulltime beschikbaar moeten zijn voor theorie- en praktijklessen.  Qua vliegopleiding is Ide verder voor 99% klaar om op uitzending te gaan.

Lees meer in de nieuwsbrief.