Even voorstellen

“Er is zoveel aan de hand, breng ons in beweging”
Wij zijn Marc en Nathalie Ketelaar en samen met onze drie kinderen Lotte (2017), Thomas (2018) en Daniel (2021) woonden we tot voor kort in Veenendaal. Marc werkte als technisch after-salesmedewerker en Nathalie werkte als beleid- en organisatieadviseur in de rol als kerkelijk werker.

We hebben vanaf het begin van ons huwelijk een diepgeworteld verlangen om ons in te zetten in de wereld. Biddend hebben we gevraagd: er is zoveel aan de hand, breng ons in beweging. En een beweging hopen we te mogen voortzetten. Marc als piloot voor MAF, Nathalie als stabiele factor voor het gezin op missie en daar waar ze tot hulp zou kunnen zijn.
In september 2023 zijn wij uitgezonden naar Suriname.

Wij willen hier vliegen voor leven in de afgelegen gebieden van Suriname. We zijn ervan overtuigd dat niemand onbereikbaar meer zou mogen zijn. We willen hulp bieden aan hen die in nood zijn, hoop geven voor mensen in onbereikbare gebieden, zorgen voor kwetsbare mensen en de naam van Jezus uitspreken aan hen die verloren waren. We hebben zelf Gods onvoorwaardelijke liefde, leiding en zegen uit genade mogen ontvangen. Omdat we zelf verloren waren kunnen we niet anders dan dit verder uitdelen. Het verhaal van MAF (Mission Aviation Fellowship) is een verhaal van hoop en daarvan willen wij in woord en daad blijven getuigen.

We willen vliegen met een missie. Helpt u ons mee?

Lees hier onze eerste nieuwsbrief.

Wil je Marc & Nathalie blijven volgen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Acties voor familie Ketelaar

€ 9.312,44
Nog 0 dagen
€ 455,-
Nog 0 dagen
€ 5.500,-
Nog 0 dagen
€ 682,-
Nog 0 dagen