Reserveer hier Kinderprogramma tickets

Let op: je hebt een Open Dag entree ticket nodig om een ticket voor een rondvlucht of het kinderprogramma te reserveren. Jouw reservering is compleet zodra je de entree tickets via de mail hebt ontvangen. Dit kan enkele minuten duren. Het kinderprogramma is voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar. Reserveren voor het kinderprogramma is verplicht (vol=vol)!  

Door op registreren te klikken gaat u akkoord met de Privacy statement en Algemene voorwaarden van MAF Nederland.

Boeken via Eventbrite
Voor evenementen en ticketregistratie maakt MAF gebruik van de evenementenbeheersoftware van Eventbrite. Jouw gegevens worden hierin veilig verwerkt en opgeslagen. Eventbrite kan evenementen in jouw regio promoten. MAF heeft geen invloed op welke andere evenementen je te zien krijgt en is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor of betrokken bij de inhoud van deze evenementen. 

Kinderprogramma

  • Hoelang mag mijn kind naar het kinderprogramma?  

    Het kinderprogramma duurt een uur en vijfenveertig minuten. Na die tijd worden kinderen weer opgehaald bij de uitgang van het kinderprogramma. Natuurlijk kunnen jullie dan nog alles wat er op de Open Dag te zien en te beleven is, bezoeken.   

  • Kan ik mijn ticket voor het kinderprogramma annuleren?

    Kan je toch niet komen? Dat vinden we jammer om te horen. Wil je je ticket annuleren, open dan de bevestigingsmail die je hebt ontvangen. Klik in die e-mail op ‘Ga naar mijn tickets’ en klik vervolgens op ‘Mijn bestelling annuleren’. Zo kunnen we jouw plek aanbieden aan iemand anders.   

  • Voor welke leeftijd is het kinderprogramma?  

    Het kinderprogramma van de MAF Open Dag wordt aangeboden voor kinderen in de leeftijd van 4 – 12 jaar. Het programma wordt afgestemd op deze leeftijden.