0 items € 0,00

Alle internationale staf

Pieter & Klarieke Room

Netherlands

Locatie:

Netherlands

Geef

acties voor deze stafwerker:

Wij zijn Pieter en Klarieke Room en samen met onze kinderen Amy (2010), Lize en Nora (2012), Juda (2016) en David (2019) zijn wij in voorbereiding om uitgezonden te worden voor MAF. Wij hopen begin 2020 te vertrekken naar Oeganda om daar het team van MAF te mogen versterken.
Pieter wilde als kleine jongen al piloot worden en kreeg van de meester op de basisschool als studieadvies om bij MAF te gaan vliegen. Door Pieter zijn werk bij de luchtmacht en een druk gezin waren deze dromen lange tijd op de achtergrond geraakt. In april 2014 zijn wij ‘per toeval’ op een interesse dag van MAF beland waar wij onder de indruk zijn geraakt van wat MAF doet. We werden persoonlijk ook diep aangeraakt met het gevoel ‘dit past precies bij ons’.

Vanaf dat moment zijn we stappen gaan zetten richting MAF, met elke stap de vraag aan God; ‘is dit Uw weg voor ons?’. Afgelopen jaren hebben wij op een bijzondere manier mogen ervaren hoe deuren opengingen.

Het is ons verlangen om als gezin Gods weg te volgen en onze gaven en talenten in te zetten in Zijn Koninkrijk.


Meer informatie leest u hier in onze eerste nieuwsbrief. 

Nieuwsbrief Fam Room #4

12 november 2019 Pieter & Klarieke

Het is alweer een tijdje geleden dat wij de laatste nieuwsbrief hebben verstuurd. We stellen het schrijven van de nieuwsbrief steeds uit omdat we elke keer wel weer wachten op nieuwe informatie zodat we die dan direct mee kunnen sturen. Nu een jaar na onze eerste nieuwsbrief leren we dat er altijd wel iets is om op te wachten.

Lees hier de nieuwsbrief #4