Even voorstellen

Wij zijn Helmer en Maye Maas, samen met onze zoon Moses (2019) wonen we in Goes. In mei 2021 verwachten we ons tweede kindje.

Helmer is in het dagelijks leven werkzaam als projectmanager en Maye werkt als pedagogisch medewerker op een babygroep.

Samen geloven we dat we ons op een praktische manier mogen inzetten voor de mensen in deze wereld waarvoor bepaalde voorzieningen en basisbehoeften niet zo vanzelfsprekend zijn als dat die voor ons zijn. Dit willen we doen vanuit de hoop en de genade die we mogen kennen en hebben mogen ontvangen.

De afgelopen jaren is het verlangen gegroeid om daarin op een praktische manier dienstbaar te zijn. Deze zoektocht, met de vraag hoe we dit verlangen in de praktijk mogen en kunnen brengen leidde ons tot MAF. Hier mochten we merken dat er deuren werden geopend voor een rol bij MAF Suriname.

Na een uitgebreid selectie traject zijn we in Januari 2021 geselecteerd als gezin in voorbereiding op uitzending.

In het najaar van 2021 hopen we de ‘on route’ bijbelschool te volgen bij All Nations in Engeland, waarna we dan begin 2022 hopen te vertrekken naar Suriname. Daar zal Maye zich vooral richten op de zorg voor ons gezin, Helmer zal daar de rol van officemanager op zich gaan nemen. Vanuit de Hoop die in ons is willen we ons inzetten voor MAF om het mede mogelijk te maken dat hoop en hulp wordt gebracht aan de mensen in de meest geïsoleerde gebieden van Suriname.

Lees hier onze eerste nieuwsbrief.

Inschrijven nieuwsbrief Maas

  • privacy statement